2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روتین پوست: ژل یا فوم شست و شو، تونر، سرم های پوستی، مرطوب کننده، ابرسان، ضدافتاب، بالم لب که هرروز صبح و شب باید رعایت شه

هفته ای دوبار اسکراب 

ماسک دور چشم 

هفته ای 2 الی 3 بار ماسک صورت 

ماساژ صورت

خوردن 8 لیوان اب در روز

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
[QUOTE=202316496]روتین پوست: ژل یا فوم شست و شو، تونر، سرم های پوستی، مرطوب کننده، ابرسان، ضدافتاب، ...

نوتروژینا، لورال، garnier، الارو، بایواکوا

اینا ژل، فوم شست و شوی خوبی دارن

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
عزیزم چ مارک هایی 

از بین کل برندایی که استفاده کردم لورال، بریلی، دکتر راشل، Garnier، بایواکوا، ایمجز، وان اسپرینگ، انیپک، باله آ، کاریته، شیکی، نیوآ، الارو، نوتروژینا محصولاتشون کیفیتشون خیلی خوب بود و اثر کرد

البته مثلا برای بریلی سرم هاش خیلی خوبن

بایواکوا ماسکهاش و ابرسان

[QUOTE=202316867]نوتروژینا، لورال، garnier، الارو، بایواکوا اینا ژل، فوم شست و شوی خوبی دارن[/QUOشما ...

سینره معمولیه 

به پوست بعضیا میسازه به بعضیا نمیسازه مثل برند کامان

از بین کل برندایی که استفاده کردم لورال، بریلی، دکتر راشل، Garnier، بایواکوا، ایمجز، وان اسپرینگ، ان ...

ماشالا به شما خیلی خوبه به پوستتون میرسین من یه بارم از این چیزا استفاده نکردم تو این گرونی نمیرسم این چیزا بخرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز