2777
2789
عنوان

نابودی کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خود خدا گفته خودتون تلاش کنین..دعا مال وقتیه که هیچ کاری از دستت بر نمیاد..مخالف دعا کردن نیستم خیلی هم خوبه و به آدم آرامش میده..ولی تا مردم و مسئولین رعایت نکنن یا همه واکسن نزنن اتفاقی نمیفته

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
اما کسانی عستن که خیلی هم رعایت میکردن با این حال مبتلا شدن. 

خب وقتی ویروس هنوز هست همیشه امکانش هست که بگیری

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
چرا?     اردیبهشت شدم ۳۰

سوتفاهم نشه یه وقت خدای نکرده،  حس کردم کم سن وسالی و داری احساسی به قضیه نگاه میکنی

راستش من خیلی آدم مذهبی نیستم(حدود ده سال از شما بزرگترم)، ولی اعتقاد قلبیم به مهربانی خدا بیشتر از قهرشه، نمی تونم باور کنم خدای به اون بزرگی که خودش میگه عاشق بنده هاش  هست قهرش بگیره و اونارو دچار بلا و گرفتاری کنه

از دید بنده  تمام این مشکلات را خود بشر به دست حودش درست کرده

انشالله که خدا کمک کنه بتونیم براش راه حل و راه  درمان پیدا کنیم

سلامت و شاد باشید همتون🌹

همکار عوضی شوهرم تب داشته دیشب اومده سرکار که خدای نکرده از اضافه حقوقش کسر نشه اندازه به یهودی هم پگلداره

شوهرم باهاش دعوا کرده بزور فرستادش تست بده مشخص شده کرونا دلتا داره 

حالا همه همکارا عزا گرفتن که آلوده شدن یا نه

تا وقتی همچین خود خواه هایی تو مملکت هست کرونا هم هست

سوتفاهم نشه یه وقت خدای نکرده،  حس کردم کم سن وسالی و داری احساسی به قضیه نگاه میکنی راستش من ...

خواهش میکنم  .زمان حصر ت نوح هم خدا عذابشو به شکل طوفان نازل کرد حصرت نوح به مردم راهو نشون دادن و بعضیا نجات پیداکردن اما الان هم همون قصیه  به شکل دیگری تکرارشده شکل ویروس.تنها راهش استغفاره.اخه هممون خیلی زیاد گناه کردیم و نفهمیدیم خدا ناراحت میشه.خدارو فراموش کردیم.

الان کسانی هستن که دو دوز زدن بازم دلتا گرفتن و یا فوت شدن یا دارن عذاب میکشن از درد  تا خدا ن ...

بله درسته بنظرم همه باید با هم دعا کنیم تا خدا بهمون رحم کنه

همکار عوضی شوهرم تب داشته دیشب اومده سرکار که خدای نکرده از اضافه حقوقش کسر نشه اندازه به یهودی هم پ ...

یاااخداااا مغازه کناری شوهرمنم کروناداشت بزور فرستادنش بره استراحت.نمیرفت که میدونست مثبته.