2777
2789
عنوان

کسی هس مثل من؟!

71 بازدید | 16 پست

من در طول روز وزنم متغیره صبح ها نیم یا ی کیلو پایین تره 

وقتی غذا نمیخورم و معدم خالیه و بعد از دسشویی رفتن وزن کمتر نشون داده میشه طبیعیه ایا؟

برا شما هم اینجوری هس؟

من وقتی غذا نخورم وزنم کم میشه ولی وقتی غذا بخورم مشکلی نداره خداروشکر و بالا میره عادیه اینجوری؟

جواب بدید لطفا چندین بار پرسیدم کسی جواب نمیده 🤦🏻‍♀️😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این وزن در طول روز بالا و پایین بشه عادیه ؟

خب خودت دلیل رو گفتی وزن مواد غذایی یا آب یا معذرت می خوام ادرار و مدفوع داخل روده ها باعث میشه وزنت زیاد تر باشه این وزن کاذبه. وزن واقعی صبح ناشتا بعد دستشویی هست اونم اگه نفخ نداشته باشی. ببخشید من نمی خواستم این قدر مشخص توضیح بدم خودت خواستی

خب خودت دلیل رو گفتی وزن مواد غذایی یا آب یا معذرت می خوام ادرار و مدفوع داخل روده ها باعث میشه وزنت ...

نه عیب نداره 

مرسی ک توضیح دادی❤️ 

من فقط نگران بودم این تغییر وزن در طول روز در حد نیم یا ی کیلو طبیعیه ینی برا همه هس ؟

نه عیب نداره  مرسی ک توضیح دادی❤️  من فقط نگران بودم این تغییر وزن در طول روز در حد ...

طبیعیه، تازه یه چی بگم برگ هات بریزه در دوران قاعدگی وزن بیشتره در حد دو کیلو اینا. شما اگه داروی کورتونی بخوری یا تزریق کنی مثلا دگزامتازون بدنت شروع می کنه آب نمک احتباس کردن باز وزن بالاتر نشون می ده. 

طبیعیه، تازه یه چی بگم برگ هات بریزه در دوران قاعدگی وزن بیشتره در حد دو کیلو اینا. شما اگه داروی کو ...

اره اینو میدونستم تو دوران قاعدگی وزن بیشتره 

ولی این قرص اینایی ک گفتی نمیخورم نمیدونم چیه 

اها مرسی خداروشکر که طبیعیه

نه رژیم نیستم حال روحیم خوب نیس بی اشتهام

ان شاء الله که خوب شی گلم❤️

ارع خیلی بده من وقتی ناراحت باشم یا استرس شدید بگیرم کم اشتها میشم و وزنمم کم میشه خیلی بده استرس و ..☹️🤦🏻‍♀️