2777
2789
عنوان

شوخی شوخی دعوا شد🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 37 پست
 تو خودت دوست داری نامزدت درباره دوست دختر قیبلش جلوت حرف بزنه و بگه اسم دختمونو میخوام اسم ا ...

بابا ازین شوخیا زیاد داریم

اونم یه دوس دختر خیالی داره به اسم سمیه

همش منو با اون اذیت میکنه

بابا ازین شوخیا زیاد داریم اونم یه دوس دختر خیالی داره به اسم سمیه همش منو با اون اذیت میکنه

اون واقعی نیست که 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ازین شوخیا زیاد داریم اونم یه دوس دختر خیالی داره به اسم سمیه همش منو با اون اذیت میکنه

داری میگی خیالی 

وقتی جلوش از نفر قبلی حرف میزنی 

ینی از گذشته بیرون نیومدی و هنوز دوسشداری 

اونم همش ب فکر گذشته تو میفته  

ho
۲۱ سالمه بابا

بببخشیدا من جای پسره بودم یه دونه میخوابوندم دهنت تا ادم شی .یعنی چی اخه ...شدیدا توضیه میکنم دیگه اسمشو نیاری.خیلی کاره خوبی کردی دوست پسر داشتی حالام تو نامزدی اسمشم میاری ..ازت سرد میشه ..هیچ وقتم یادش نمیره..ببین کی بهت گفتم

این حجم از ریدن بی سابقه س

دقیقا

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔