2777
2789
عنوان

دوره جذب شریفی

98 بازدید | 11 پست

من رایگانش رو گیر اوردم 

عذاب وجدان گرفتم سه ماهش رو گوش دادم. جذب خیلی خاصی نداشتم چون تمریناشو انجام ندادم.

بچه ها تا الان به این نتیجه رسیدم واقعا پولی که برای دوره میگیره خیلی زیاده و من به خاطر مطالب شبیه به همش دوس ندارم انقد پول بدم

الان دین گردن منه؟

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

راستی کسی جذب داشته با دوره؟

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

دوره همه استادها رایگانش هست ولی اون استادی ک خودم دوره هاش رو دان کردم گفته بود اگر کسی واقعا پول خرید نداره برا پدر مرحومش فاتحه بفرسته بقیشون رو نمیدونم اون کانالی ام ک رایگان میزاشت یماه پیش بخاطر کپی رایت ترکوندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه به منم بفرستی خیلی لازم دارم خواهرم معلوله میخوام برا اون بزارم هر رروز گوش کنه 

عذاب وحدان نداشته باش هرروز ده تا صلوات بفرست برا کسی که به دستت رسونده من با ویس های رایگان تو کانالش جذب داشتم

منم چند تا دورهای عباسمنشو گوش دادم .

تو یو تیوب گذاشته بودند .

خداییش همونایی که من مجانی گوش دادم ۱۲ میلیون بود .به نظرم اصلا ارزش نداشت بابت یک ساعت صحبت کردن ادم ۱۲ میلیون بده چه خبره اخه

تا سه ماهشو گوش دادی ایراد نداره 

چون خودشون قبلا گفته بودن اگر سه ماه گوش دادین بقیه رو نخواستین پولتون پس میدیم

ولی بقیش رو گوش بدی 

اره دین ب گردنتونه 

مگر اینکه ب ادمین پیام بدین واجازه بگیرید

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
منم چند تا دورهای عباسمنشو گوش دادم . تو یو تیوب گذاشته بودند . خداییش همونایی که من مجانی گوش داد ...

چ خبره بابا کل دوره شزیفی سه چارتومن نمیشه

تا سه ماهشو گوش دادی ایراد نداره  چون خودشون قبلا گفته بودن اگر سه ماه گوش دادین بقیه رو نخواس ...

خب اینکه خیلی خوبه  چون دقیقا ماه چهارم می خواستم شروع کنم دلم راضی نبود دیگه

میشه به منم بفرستی خیلی لازم دارم خواهرم معلوله میخوام برا اون بزارم هر رروز گوش کنه  عذاب وحد ...

من همین الانشم عذاب وجدان دارم پخشش کنم ک حسم بدتر میشه شرمنده