2821
2789
عنوان

دیسک کمر و گردن

288 بازدید | 14 پست

@اوپرا  

سلام دوست عزیز ، توی تاپیک های مختلف شما اشاره داشتین که هم تجربه ی کایروپرکتیک رو داشتین و هم عمل دیسک رو انجام دادین ، میتونم خواهش کنم تجربیاتتون رو در صورت تمایل بما هم بفرمایین

سلام 

من سالها با درد کمر که چند باری در سال میگرفت مدارا میکردم

ولی در نهایت هیچ درمانی جواب نداد و جراحی دیسککتومی کردم و کیفیت زندگی ام بسیار بهتر شد

در نظر بالینی کسی که جراحی کرده و کسی که ورزش و مراعات کرده بعد دوسال در شرایط مشابه تفاوت عمده و معنا دار ندارند ولی سوال اینه که دو سال مدارا با درد چقدر کیفیت زندگی رو خراب میکنه

من از جراحی ام راضی ام 

دکترم خانم لیلا رنجانی و اقای حسین نبیان توی بیمارستان شریعی بودند

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام  من سالها با درد کمر که چند باری در سال میگرفت مدارا میکردم ولی در نهایت هیچ درمانی جواب ...

سلام عزیزم ممنونم که جوابم رو دادین ، جسارت میکنم کدوم مهره کمرتون بود ، پلاتین گذاشتین ؟و آیا قبلش کایروپرکتیک هم رفته بودین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم ممنونم که جوابم رو دادین ، جسارت میکنم کدوم مهره کمرتون بود ، پلاتین گذاشتین ؟و آیا قبلش ...

سالها درمان کایروپرکتیک رفته بودم که برای من موثر نبود 

البته برای چند ماه خوب بود

L5 بود 

پلاتین نذاشتم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سالها درمان کایروپرکتیک رفته بودم که برای من موثر نبود  البته برای چند ماه خوب بود L5 بود&nbs ...

پزشک کایروپرکتیک تون چه کسی بودن؟ من تازه فهمیدم دیسک دارم هم کمر و هم گردن و واقعا کلافه ام

و اینکه چندساله عمل شدین؟

دو ساله

پزشک کایروپرکتیک تون چه کسی بودن؟ من تازه فهمیدم دیسک دارم هم کمر و هم گردن و واقعا کلافه ام

دکتر شهرام محمدی میری

بعد دوسال درد بر نمیگرده