2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟😭🥺

155 بازدید | 12 پست

من فقیر بدنیا اومدم . همیشه نگاهم به اسباب بازی های دیگران پیراهن های خوشگل وصورتی دیگران بود . همیشه ته اتاق بودم وعیچوقت یه خوشی به خودم ندیدم ‌. من یک فقیرم الانم دلم میخاد جای دیگران باشم لباسا وتیپای خوشگل دخترای دیگه ، ماشینایی که سوار میشن . خونه های خوشگل .خیلی وقت که چه عرض کنم هیچوقت مسافرت نمیریم 😪 چقد بده تو این کشوری که همه دنبال زرق وبرق و تجملات هستن ، تو یه فقیر باشی 🥺🥺🥺😥😥😥😥 خیلی سخته اما حالا دیگه بزرگم ۱۸سالمه زنم ولی باید مثل مرد باشم ونباید گریه کنم 😭😭😭😭😭😭😭 از پارسال برنامه ریزی میگردم امسال یه مسافرتی چیزی بریم و یه دست لباس رنگی بخرم اما محرم اومده ودیگه نمیشه 😭😭😭🥺🥺😥😥😪😪 میخام برم مصاحبه واسه دانشگاهم چیزی ندارم چیکار کنم ؟؟؟

الان یه عده میان میگن : خب برو کار کن ماهی یه تومن درآر .....خب منم دارم میرم دانشگاه که بعد معلم بشم ودوباره فقیر باشم 😭😭😭😭😭😭

چی بگم 

خدا کمکت کنه  

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدای از این . میتونی شغل نیمه‌وقت متناسب با تایمت پیدا کنی.همش هم که داری انرژی منفی به کائنات می‌فرستی،خیلی ها در حسرت هستن الان. مدام یادآوریش عذاب آوره،و اینکه تلاش کن ....آدمها خودشون میتونن شرایط رو‌هرچند اندک اما تغییر بدن.

ابدولله ماننسی حسینا.
مسافرت چ ربطی ب محرم داره خب برید. سرکارم هم زمان بادرست برو

اولا که عزاداریه باید مشکی بپوشی و نمیشه بالاخره دیگه نمیشه که نمیشه اینجا ایرانه ماهم زندونی

ما هم یه فامیل داشتیم دقیقا مثل شما بود کنکور قبول شد ولی مصاحبه نه سال دوم مصاحبه هم قبول شد و الان دانشجو معلمه ابتداییه تو این 2سال که دانشجو معلمه هم سه تا النگو و یه جفت گوشواره و یه دسبند کلفت واسه خودش گرفته  ماهی یک مانتو هم میگیره از شال و کفشم که نام انقدر برای خودش گرفته که شما هم تمرکز کن رو درسِت انشالله قبول بشی و انشالله که وضعت هم خوب میشه فقط وقتی معلم شدی پول هاتو الکی خرج نکن جمع کن ☺️💗

ما هم یه فامیل داشتیم دقیقا مثل شما بود کنکور قبول شد ولی مصاحبه نه سال دوم مصاحبه هم قبول شد و الان ...

مرسی ممنون انشاالله که امسال قبول بشم شرایطم سخته واقعا