2777
2789
عنوان

افسردگی 😞

102 بازدید | 9 پست

من کلا از چند سال پیش بعد فوت مادربزرگم یکم تغییر کردم و ته دلم همش یه غمی بود 

ولی اوکی بودم در کل تا چند وقت پیش که کلا مرگ و میر کسایی که دوسشون داشتم زیاد شد (آشنا نه کلا افرادی بودن که میشناختم و دوسشون داشتم ..) حس میکنم از اون موقع بی انگیزه شدم احساس افسردگی و پوچی میکنم حوصله هیچیو ندارم از همه چی دلم گرفته  اشتهام کم شده چند روزه( اخه بازم یه اتفاقی افتاد دو هفته پیش ) کلا خیلی نا امیدم همش میگم ته همه چی مرگه حس پوچی دارم .. حس میکنم هیچ روانشناسی و روانپزشکی هم نمیتونه کاری کنه برام وقتی اون چیزی که منو بهم ریخته قرار نیس از بین بره یا اون آدما قرار نیس زنده بشن چجوری میخواد روانپزشک منو درمان کنه 

خیلی حال بدی دارم حس غم و سنگینی دارم حتی گریه نمیتونم بکنم نمیدونم چی به سرم اومده …

کسی مث من بوده این حسا رو داشته باشه؟

۲۰ سالمه فقط حقم نبود تو این سن اینجوری باشم …

به این فکر کن که بعد مرگ زندگی بهتری در انتظارمونه و مرگ پایان زندگی نیس اون موقع انگیزه میگیری دوباره به این فکر کن که خدا همیشه هست و مرگ یعنی برداشتن محدودیت ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حسارو همه تجربه میکنن هیچ حسی پایدار نیست زمان همه چیزو تغییر میده 

من از این حس خسته شدم …

تا میام یکم اروم شم خبر مرگ‌یکی دیگه به گوشم میرسه مگه آدم چقد توان داره .. از همه چی بدم میاد دیگه …

زندگی پس از زندگیو ندیدی مگه؟؟ تازه من کلی ادم میشناسم که از نزدیک مرگو تجربه کردن شک نکن اون دنیا ...

دیدم ولی باور نکردم حس میکنم شاید الکی بگن … نمیدونم واقعا …😞

من از این حس خسته شدم … تا میام یکم اروم شم خبر مرگ‌یکی دیگه به گوشم میرسه مگه آدم چقد ت ...

تنها راهش اینک به این فکر کنی مرگ پایان زندگی نیست...

سرنوشت همه ما مرگه خب طببعیه مگه میشه ازش فرار کرد؟؟ من و تو و بچه ای که الان ۳ سالش همه ی روزی میمیریم به دنیای پس از مرگ و زیباییش فکر کنی اروم میشی منم قبلا مثل تو بودم...

برو برنامه زندگی پس از زندگی همه قسمتاشو ببین

دیدم ولی باور نکردم حس میکنم شاید الکی بگن … نمیدونم واقعا …😞

الکی نمیگن وا بیکارن مگه الکی بگن من دوست خودم تجربه مشابهی مثل اونا داشت...

مامان خودم حالش خراب بود در حال کما رفتن بود باباشو دیده بود که فوت شده هی بهش میگه پاشو برو دکتر...

اون دنیا خیلی بهتر و اموات از ما به همه چی آگاه ترن با انگیزه زندگی کن و به فکر اون دنیا همیشه باش چون چیزیه که هست ازش فرار نکن اینجوری مرگ هرکسی هم برات آزار دهنده نیس

اگر بگم شاید یک عده با نظرم مخالف باشن

اما اگر به زندگی بعد مرگ اعتقاد داشته باشی و بدونی هرکاری که میکنیم باید برای اونجا باشه و هدف اونطرف شاید حالت بهتر بشه

با مشورت یک مشاور شاید اگر مشاور مذهبی باشه بهتر بتونین فایل یا کتاب یا فیلمی پیدا کنین که حال دلتون رو بهتر کنه

قطعا میدونم خیلیا مخالفن ولی من واقعا چیزی رو گفتم که بهش اعتقاد دارم

یا اگر نمیخوای از طریق مذهبی هودت رو آروم کنی از طریق یوگا برای آرامش ذهن هست نه یوگا ورزشی( اسمش و الان یادم‌نیست) میتونی استفاده کنی

اگر خواستی یک یک کانال هست براتون لینکش و بزارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم