2777
2789
عنوان

محل کارم 😯

272 بازدید | 15 پست

دوستان من ۵ ماهه که تو داروخونه کار میکنم و همه خانومیم بجز دکتر داروخونه ...من برای کار اموزی اومدم و خیلی زود پیشرفت کردم ..دو نفر از کسایی که اونجا هستن خواهرن و تفریبا همه کاره اونجا 

و کاملا بی دلیل باهام لجن در صورتی که من نه اهل حاشیه ام نه دنبال حرف و این چیزا ولی اینا از کوچک ترین‌کار من کوه می‌سازن و به دکتر میگن 

البته دکتر خیلی ادم منطقیه و کاری به این کارا نداره 

ولی این دو نفر به دکتر گفتن اگه با من برخورد جدی نکنه از اینجا میرن 

تا حالا من نه بهشون بی احترامی کردم نه حرف بدی زدم الکی از رفتارم ایراد میگیرن 

این چیزا رو یکی از همکارام برام تعریف میکنه 

امروزم دکترمون قراره در مورد این مسائل باهام صحبت کنه 

دلیل اینکه از اینجام نمیرم اینه که هنوز به اون سطحی که میخوام نرسیدم که برم جای دیگه کار کنم 

نمیدونم چرا همیشه تو محل کار یه ادم بی شعور باید پیدا بشه از شانست برای تو دوتاس

دکتره که باهات صحبت کرد ،کم رویی رو کنار بذار و خیلی محکم از خودت دفاع کن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا همیشه تو محل کار یه ادم بی شعور باید پیدا بشه از شانست برای تو دوتاس دکتره که باهات صحب ...

همکارم میگه دارن میبینن تو داری زود پیشرفت میکنی میترسن جاشونو بگیری 

غیر از من بازم کار اموز هست فقط با من اینطورین 

جالب اینه بالای ۱۰ سال سابقه دارن و با منی که فقط چند ماهه مشغولم خودشونو قیاس می‌کنن

عزیزم به دکتر بگو این خانمها شاید فکر میکنن من براشون تهدید حساب میشم و فکر میکنن قراره جاشونا بگیرم چون دوتا خواهر هستن فکر میکنن همه کاره هستن و بگو اینا چون دو نفر هستن هرکی هم بجز از من بیاد اینجا همین رفتارا میکنن تا مبادا جای خودشون تهدید بشه

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
کلا محل کار جدی باشید و با احترام البته خیلیا رابطه دوستی ایجاد کردن و به دشمنی تبدیل شد تو محیط کا ...

دقیقا همینطور بودم و واقعا دنبال حاشیه نیستم رفتم که کار کنم خیلی کم هم صحبت میکنم 

همکارم میگه دارن میبینن تو داری زود پیشرفت میکنی میترسن جاشونو بگیری  غیر از من بازم کار اموز ...

احتمالا همینطوره

نمیتونن پیشرفتتو ببینن

بازم میگم دکتر صحبت کرد در این مورد حتما محترمانه و رک و راست از خودت دفاع کن 

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
دقیقا همینطوره از همین میترسن

ینی متنفرم از اون ادمایی که فک میکنن قدیمی هستن و جدیدترا را میخوان مثلا ادم حساب نکنن یا انتظار دارن پاچه خواریشونا بکنن کسایی که تازه اومدن

و بلعکس باز تازه کار هایی از راه نرسیده احساس حاکمیت دارن خخخ دور از جون شما البته

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
ینی متنفرم از اون ادمایی که فک میکنن قدیمی هستن و جدیدترا را میخوان مثلا ادم حساب نکنن یا انتظار دار ...

میگم که من کلا سرم تو لاک خودمه و کاریم به کسی ندارم 

اینا بیخیال نمیشن 

هر چی پشت سرم حرف زدن من اصلا اهمیت ندادم 

حالا دکتر رو وارد ماجرا کردن