2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی کارنامه بگیری توی فرم مدرسه انتخاب رشته میکنی.  بعد موقع ثبت نام آزمون تیزهوشان رشته آزمونت انتخاب میکنی همونی رو که توی فرم مدرسه انتخاب کردی

👇👇خانومای سایت توجه کنن ریختین رو سر من که چرا پسر تو سایت هست  باید بگم که من اتفاقی تو اینترنت یه موضوعی رو دیدم  اومدم جواب یک تاپیک رو بدم مجبور شدم ثبت نام کنم  بعد که جوابش رو دادم دیدم کلی تاپیک در مورد موضوعات مختلف  هست من هم عادت دارم افکارم رو بیان کنم واسه همین بعضی وقتا  تاپیک میخونم جواب رو میدم تا هم عقاید رو اصلاح کنم هم افکارم رو بیان کنم   درضمن جنسیت مرد هم بود پس الکی گیر ندیدن     اگه از حالا به بعد بخوای به من گیر بدی یعنی کمبود عقل داری پس گیر نده تو افکار خودت رو بگو و اون چیزی که دوست دارب تو تاپیک هات بنویس منم اون چیزی که میخوام  پس سرمون به کار خودمون باشه    کم عقل نباش  باشه؟
وقتی کارنامه بگیری توی فرم مدرسه انتخاب رشته میکنی.  بعد موقع ثبت نام آزمون تیزهوشان رشته آزمون ...

اها پس یعنی بعد از تحویل فرم انتخاب رشته می تونی تو ازمون تیزهوشان شرکت کنی؟

وقتی کارنامه بگیری توی فرم مدرسه انتخاب رشته میکنی.  بعد موقع ثبت نام آزمون تیزهوشان رشته آزمون ...

اما فرم هدایت تحصیلی تیر ماه داده میشه تیزهوشان اردیبهشت هستش من اینو نمی فهمم🥺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز