2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از درد بعدش خیلی میترسم آخه هر کی عمل کرده میگن تا دو روز فقط باید درد بکشی خیلیییی دردش زیاده و ...

الهی عزیزم ،انشاالله بسلامتی عمل کنی، منم همه ی ترسم از درد و اینچیزاشه، باید تحمل کرد مثیکه، منم از شوهرم میترسم که نره سمت کسی دیگه، البته خودش میگه مشکلی ندارم باهاشون ولی خود ادم ک میفهمه 😔🤦‍♀️

اسی جان ببخشید ولی اخه سینه میخوای چیکار چخبره توی این گرونی

مشکل مالی نداریم خداروشکر،گاهی وقتا یه سری فکرای زنونه میاد تو ذهنم دیگه، میترسم نره سراغه ی نفر دیگه بخاطر اینا که کوچیکه 🥺😔اعتماد بنفسمو گرفته انگاری 

الهی عزیزم ،انشاالله بسلامتی عمل کنی، منم همه ی ترسم از درد و اینچیزاشه، باید تحمل کرد مثیکه، منم از ...

آره دقیقا آدم متوجه میشه که شوهرش داره دروع میگه یا راست انشالله بسلامتی میری عمل و تموم میشه 

[QUOTE=202283973]عزیزم منم سی ام این ماه نوبت دارم تهران پیش دکتر شهریار حدادی خیلی تحقیق کردم تا ایشون و پیدا کردم انجام بده عزیزم خیلی خوب میشه اما اگه لیفت میکنی یا پروتز در هر دو صورت سایز از ۷۵ یا ۸۰ بیشتر نشه پوست بعد از یه مدت دوباره کش میاد و اذیت میشی

پیش کدوم دکتر میخوای بری؟ ببین یکی از فامیلای همسرم پیش دکتر نهاوندچی عمل پروتز سینه انجام داده نمیدونم هزینش چقد شده اما خیلی فرمش و اینا خوب شده من خیلی خوشم اومد میخوای یه نوبت مشاوره هم از ایشون بگیر ببین نظرشون چیه

دکتر پروانه منصوری رو می شناسم خواهرم پیش ایشون پروتز سینه کرده خیلی تعریف می کنه
نتیجه جراحیش هم که واقعا عالی شده
نمونه کار پروتز سینشون رو ببینید چقدر عالیه من که خیلی خوشم اومده ترغیب شدم برم واسه عمل  وقت بگیرم

https://www.instagram.com/drparvaneh_mansouri/

بهتره اول در مورد عمل پروتز سینه تحقیق کنید و با آگاهی بیشتر انتخابش کنید و بعد اینکه پیش دکتر خوب این عمل رو انجام بدید. من می تونم یه پزشک خوب تو اهواز بهتون پیشنهاد کنم که متخصص و جراح سینه هست.

من انجام دادم راضی بودم البته من اهواز عمل کردم ۲ سالی میشه

سلام عزیزم 

تو این مدت ک عمل کردی عوارضی داشته؟؟؟؟

محدودیت یامشکل خاصی نداره ؟؟

افتاده نمیسه بعدی مدت؟واینکه نوک سینه حسشو ازدس نمیده یا اینکه خیلی حساس بشه؟؟؟

خوشحال میشم جواب بدین