بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
این ک میگن انتی بیوتیک باید استفاده کرد چی؟ با تجویز دکترتون انجام دادین
آره دکتر تجویز کرد.نه آنتی بیوتیک نخوردم تا جایی که یادمه.فقط ژلوفن گفتن بخور دردش کمتر شه.بعد از پریود انجام دادم تا قبل از تخمک گذاری اگه گرفتگی هست برطرف بشه و شانس بارداری بره بالا
مرسی عزیزم دکترم میگم برم میگ نه لازم نیست ولی خودم خیلی اسرار دارم برم & ...
نمیدونم انجام میدن یا نه،مگه چند وقته اقدامی؟حالا برا من به نظرم لازم نبود دکتر نوشت چون مدت زیادی از اقدام نگذشته بود.تنبلی داری؟لتروزل اینا مصرف میکنی؟
من تقریبا یه ماه پیش انجام دادم دکتر خودم که برام انتی بیوتیک داده بود چن روز قبل چن روز بعد باید میخوردم رفتم برا عکس رنگی وقت بگیرم دکتر اونجاهم چن تا دارو شیاف نوشت گفت اومدنی با خودت بیار شیاف هم گفت نیم ساعت قبل اومدن استفاده کن واین که من بعدش یه روز کامل درد داشتم خیلی زیاد ولی از هر کی میپرسم میگن فقط موقع انجام دادن عکس یکم درد داشتیم
ان شا الله ک باردارین من خودم میخوام برم انجام بدم استرس دارم ولی فک می ...
منم خیلی استرس داشتم ولی اصلا نترس دودیقه طول میکشه تموم اگه دیدی درد داری مسکن بخور بعدش من خودم از ظهر تا شب گرفتم خوابیدم حالم یکم بهتر شد ایشالله تو هم زود نتیجه بگیری