2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

2770 بازدید | 18 پست

سلام‌وقت‌بخیر

یه سوال داشتم،حتما باید مشاور کنکور داشته باشیم؟؟

همش میبینم میگن نیازهو تجربه داره بالاخره کمکت میکنه ولی خانواده ام میگن کاری نمی کنه یه برنامه است که خودت هم میتونی بریزی...نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین سال اول کنکورم منم همین فکر و میکردم ولی ببین یه زمانایی واقعا کم میاری نمیدونی باید چیکار کنی یا شک میکنی میگی اصلا راهی که میرم درسته؟هی برنامه ات رو عوض میکنی یا اینکه چون کسی بالا سرت نیست و پیگیری نمیکنه خیلی شل و ول درس میخونی و مهم نیس برنامه ات تموم بشه یا نه .ولی مشاور که داشته باشی اینجور نمیشه 

من امسال پشت کنکور بودم و انواع این پیج های چرت و پرت اینستا رو یا خودم یا دوستام امتحان کردیم 

ببین به جرعت میگم و حاضرم قسم بخورم تنها پیجی که واقعا از جون و دل کار میکنن فقط پیج کنکور تراپی هستش که تو حتی اگه مشاور خصوصی هم بر نداری باهاشون با لایو هایی که هر دو هفته میزاره و کلی برنامه ریزی رایگان و دقیق میگه میتونی موفق بشی 

ببین سال اول کنکورم منم همین فکر و میکردم ولی ببین یه زمانایی واقعا کم میاری نمیدونی باید چیکار کنی ...

هزینه مشاور خصوصی شون هم به شدت کمه و ماهی ۱۵۰ هزار تومنه

و من دارم تاکید می‌کنم حتی بدون مشاور خصوصی شون با دیدن لایو ها راحت میتونی برنامه ریزی کنی .البته اگه جز آدم هایی هستی که پشتکار داری و با نظمی و خودت میخونی 

ولی اکه مثل من یه کسی رو میخوای که ار شب ازت گزارش کار بگیره به مشاور خصوصی از تیم کنکور تراپی بگیر .من خودم با آقای کاکاوند برداشتم  پیجشون @konkortherapy

هزینه مشاور خصوصی شون هم به شدت کمه و ماهی ۱۵۰ هزار تومنه و من دارم تاکید می‌کنم حتی بدون مشاور خصو ...

اره واقعا گاهی خودم شک میکنم از راهم میگم نکنه اشتباه باشه روشم...خیلییی ممنون

نمیدونم ولی یکی از رتبه اول تجربی ۹۹ پرسیده بود مشاور داشتی یا نه؟  اونم عکس ترامپو گذاشت گف ایشون مشاور داشت اونوقت من نداشته باشم 

ب نظرم یه مشاوری ک وارد باشه ب کارش خیلی خوبه داشته باشی

اگه مشکل مشاوره داری من ۱ سال مشاوره رایگان بهت میدم رتبمم۱۰۸شد این کار هم فقط برای این می کنم چون به خدا قول دادم اگه رتبم خوب شد این کار رو بکنم مطمئن باش بهت دروغ نمیگم یا تبلیغ جای دیگه یا خودمو نمی کنم مثل مشاورای دیگه و فقط به عنوان یه دوست بزرگ تر از تجربه هام بهت میگم خواستی درخواست بده یا توی این کانال عضو شو@konkurpluc

اگه حس می‌کنی خودت میتونی با پیگیری روش های مختلف تو اینترنت به نتیجه برسی،نیازی نیست. اما اگه گره ای تو کارت داری،مثلا هرکاری میکنی رتبه و ترازت بالا نمیره خوبه پیش مشاور درست بری.چون خیلی ها برنامشون با توجه به روحیات دانش آموز انعطاف پذیری نداره یه برنامه ثابت رو به همه میدن.

هزینه مشاور خصوصی شون هم به شدت کمه و ماهی ۱۵۰ هزار تومنه و من دارم تاکید می‌کنم حتی بدون مشاور خصو ...

ازشون راضی بودید 

منم حدود دو هفته هست با این تیم مشاوره دارم ولی از مشاورم راضی نیستم در خواست تغییر مشاورم رو دادم 

آقای کاکاوند خوب هستن،پیگیری میکنند،

شما خودتون چی قبول شدید؟

من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚
ازشون راضی بودید  منم حدود دو هفته هست با این تیم مشاوره دارم ولی از مشاورم راضی نیستم در خواس ...

ببخشید میشه اسم مشاور تون رو بگید؟ منم می خوام با آقای شکوری بردارم خوبن؟