2777
2789
عنوان

کرونا

49 بازدید | 7 پست

درجیری قفسه سینه رو میشه با اندازه گیری اکسیژن مشخص کزد؟

کجا باید برم برای اندازه گیری اکسیژن خون؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترهای عمومی هم دارن ،ولی اگه کرونا داری و درد قفسه سینه حتما سیتی اسکن ریه بده البته دکترت برات تج ...

کرونا نمیدونم دارم یانه ولی قفسه سینه ام هم جلو هم پشت یه کمی درد میکته نمیدونم از استرسه یا کروناس واقعا سی تی اسکن هزینه اش خیلی میشه؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

منظورت درگيري ريه ؟نه نميشه با اكسيژن خون فهميد فقط بايد سي تي اسكن بدي 

اگه اکسیژن خون پایین باشه پس نشونه ی چیع؟

اگه اکسیژن خون پایین باشه پس نشونه ی چیع؟

اكسيژن زير ٩٠باشه بستري ميكنن اونم مال ريس ولي درگيري تا خيلي زياد نباشه اكسيژن اونقدرام پايين نمياد من خودم ريم ١٢درصد درگيره ولي اكسيژنم خوبه 

باخرابات نشينان ز كرامات ملاف       هرسخن وقتي و هر نكته زماني دارد