2777
2789
عنوان

پسری ک بگه چی بگم🙄🙄🙄

240 بازدید | 15 پست

وقتی خانمو دیدم ب درد زندگی میخوره؟اینکه قبلا رابطه نداشته با دختر و سر قرار و ...با اینکه ۳۷/۸سالشه؟؟؟

طبیعیه آیا؟مرد زندگیه؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسریکه ۳۷ سال قرار نذاشته باشه بدرد هیچی نمیخوره 

پگااااااااه😂😂😂😂😕😕😂😂

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

۳۷ سااااال با یه دختر دوست هم نشده؟ عجیبا غریبا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نفهمیدم چی گفتی

میگم،این پسرو معرفی کردن ،قراره همو ببینیم ولی مثلا ب معرف گفته دیدمش چی بگم؟چی سوال کنم،یا سختشه بیاد کافه ،ی جای پرت پارک قرار گذاشته،با دختری هم نبوده تا الان،همش درس و کار و ...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی نی سایتیا که معتقدن شوهراشون قبل اینا ازبغل هیچ پرنده ماده ای هم رد نشده پس طبیعیه😀

😄

کسی که ۳۷ سال هیچ کاری نکرده ماسته بدرد زندگیم نمیخوره  چیزی بلد نیست که

اینقدر قطعی؟فرصت ندم بشناسمش؟

میگم،این پسرو معرفی کردن ،قراره همو ببینیم ولی مثلا ب معرف گفته دیدمش چی بگم؟چی سوال کنم،یا سختشه بی ...

ببین ممکنه آدم خوبی باشه ولی روابط اجتماعی قوی ایی نداشته 

میشه درموردش فکر کرد 

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو