2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

قطعا هر واکسنی یه سری عوارض داره ولی تو بگو کجایی که میخوای فایزر بزنی چون تو ایران که نیست

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
2804
اره    ایرانم

اینایی که آزاد میزنن میگن قاچاقی آوردیم الکیه ها لیبل تقلبی زدن روشون آب مقطره پولتونو بیخود هدر ندید سینوفارم الان بهترین گزینه تو ایرانه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
2805
اینایی که آزاد میزنن میگن قاچاقی آوردیم الکیه ها لیبل تقلبی زدن روشون آب مقطره پولتونو بیخود هدر ندی ...

نه نخریدم اشنامون از اونجا برامون میاره رایگان بعد میریم بیمارستان تزریق میکنیم

اگه نسبت به شرایط انتقالش به ایران مطمعن باشی و تقلبی نباشه عوارص نداره فایزر 96 درصد کوالیتی داره و بهترینه حتی به دلتا هم جواب داده اما شرایط انتقالش خیلی سخته باید تو دمای مناسب و شرایط خاص آورد 

2801