2777
2789
عنوان

من 19 سالمه ولی ...

128 بازدید | 6 پست

احساس نیاز به جنس مخالف دارم 

مثلا اینک ازم حمایت کنه دوستم داشته باشه بهم توجه کنه یکی و ....   چیکار کنم ک نباشه این حس ها 

وجودم انگار امادس تا یه حرف محبت امیز از یه نامحرم بشنوه و کم کم کم کم هی بهش فک کنه عاشقش بشه و ... خیلی اذیت میشم 

ولی شرایط ازدواج اصلا ندارم دوستی ام ک ابدا

هم سن و سالای منم اینطورین  شما چطور بودید و هستید مجردها 

آره واقعا سخته

من که همسرم دارم اگه تنها برم تو خیابون ببینم یه زن و شوهر دست  هم رو گرفتن باهم قدم‌میزنن حسودیم میشه😓

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره واقعا سخته من که همسرم دارم اگه تنها برم تو خیابون ببینم یه زن و شوهر دست  هم رو گرفتن باه ...

نه من اون حالتی اذیت نمیشم  مثلا شب ها که میخوابم دوست دارم تو بغل ی نره غول باشم 😂😂 

نه من اون حالتی اذیت نمیشم  مثلا شب ها که میخوابم دوست دارم تو بغل ی نره غول باشم 😂😂

خدا قسمتت کنه عزیزم🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗