2777
2789
عنوان

بچه ها بچم😭😭😭😭

273 بازدید | 14 پست

دیروز رفتم سونو 

دکتر گف قلب بچت نمیزنهههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچم مردش😭😭😭😭

خیلیییییی ناراحتمممممممممممم نمیتونم بخوابم

😭😭😭😭

دارم میمیرممم😭😭

کلییی برا ایندش برنامه ریزی کرده بودمممم😭😭😭

دیری دیرینن 💥💥دیگه پریود نمیشم😌😎 فهمیدی چرا یا بگم ؟ خب خره دوباره باردارم😁فقط دعا کن که این یکی سالم به دنیا باید🥺❤اگه دوقلو هم بشه که دیگه هیچی نمیخوام😁💖🥺🥺😁💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به یک دکتر  اکتفا نکن  چند جا برو 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

🥺متاسفم عزیزم

اشکال نداره دوباره حامله میشی دنیا که به اخر نرسیده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

عزیزم 

چند هفته بود؟ 

اگر هفته های اول هستی 

صبر کن 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

چند هفته ای ؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

عزیزم کعمولا بچه هایی ک مشکل داشته باشن اینجری میشن منم هفته پیش سقط کردم قلبش تو 8هفته از کار افتاده بود

فقط از من بهت نصیحت فقط کورتاژ کن

من یک هفته ست دارم درد میکشم با خونریزی شدید 

هنوزم یک تیکه بقایا مونده ک باید کورتاژ بشم

من حتی واسه زایمان طبیعی هم ک داشتم اینقد اذیت نشدم

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
عزیزم کعمولا بچه هایی ک مشکل داشته باشن اینجری میشن منم هفته پیش سقط کردم قلبش تو 8هفته از کار افتاد ...

همه واجب نیست کورتاژ کنن. بهتره تا حد امکان از کورتاژ خودداری بشه حتی با وجود درد و اذیت... همه بقایا پیدا نمیکنن