2777
2789
عنوان

شنت مغزی تجربه

3812 بازدید | 12 پست

پدرم چندین سال پیش به خاطر مجروحیت، سرش جراحی شد و شنت گذاشتن. بعد هم 20 سال بود چکش نکرده بود. دکتر جراحش میگفت نیاز نیست. ولی بعد از 50سالگی حالش رو به وخامت گذاشت و هر روز حالش بد شد. دکترها میگفتن سرطان لنفومه که اونم دقیق ثابت نشد تا اخر. در نهایت که منتظر نتیجه آز لنفومش بودیم، یه روز تشنج کرد و رفت کما و بعد هم فوت کرد. جلو چشمای خودم..... خواهش میکنم شنت رو چک کنید. پدرم اجازه نمیداد ببریمش دکتر. نباید اینطور بیمارها رو به حرفشون گوش کنین. باید به زور ببرین. چون متوجه کارهاشون نیستن

خدارحمتش کنه

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرطان_شیمی#  

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

خدا رحمتش کنه🖤

پسر دایی من از بچگی براش شنت گذاشتن. هنوز هم تحت نظره. براش دعا کن💔🥺

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

و اینکه دکتر خون شناس بلوریان توی لاهیجان به هیچ وجه دکتر خوبی نیست. این دکتر با اینکه ازمایش مغز استخوان پدرم مشکوک بود، تشخیص سرطان رو نداد و ما رو بیچاره کرد. علوم پزشکی هم ازش شکایت کرد ولی چه فایده.........خدا لعنتشون کنه دکترهای بی کفایت رو

و اینکه دکتر خون شناس بلوریان توی لاهیجان به هیچ وجه دکتر خوبی نیست. این دکتر با اینکه ازمایش مغز اس ...

سلام من در مورد دکتر بلوریان تو ی لاهیجان داشتم سرچ می کردم ببینم  دکتر خوبی هست یا نه و نظرات در موردش چطور ،دیدم شما ناراضی بودید .یه دکتر با اصرار به ما میگفت بلوریان برید اما به خودم گفتم اول تحقیق کنم ببینم خوبه یا نه

انقدر اصرار کرد باور کن به دلم افتاد فامیل باشن.عزیزم توی لاهیجان  مردم ازش راضی هستن یا نه؟

خدا رحمتش کنه🖤 پسر دایی من از بچگی براش شنت گذاشتن. هنوز هم تحت نظره. براش دعا کن💔🥺

الان حالش خوبه میشه بگی چندبار نیازدوباره ب عمل شنت پیدا کرد یا انسداد پیدا نکرد تروخدا اگ اطلاعی دارین بگین چون منم پسرم شما گذاشتم خیلی نگرانم 

الان حالش خوبه میشه بگی چندبار نیازدوباره ب عمل شنت پیدا کرد یا انسداد پیدا نکرد تروخدا اگ اطلاعی دا ...

بخدا دقیق یادم نیست چند بار عملش کردن،  فقط میدونم چند باری شنت مشکل پیدا کرد یا تخلیه نمیکرد یا پاره میشد ک باز عملش میکردن

امدوارم پسر شما اینجوری نباشه و با همین یکبار کامل خوب بشه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c