2777
2789
عنوان

قرآن کریم💚

143 بازدید | 14 پست

پاراگرافی زیبا از کتاب رابطه عبد و مولا :

"کسی که با معشوقی رابطه عاشقانه ای برقرار میکند و واقعا دلباخته معشوقش شود, یکی از بزرگ ترین لذت های زندگیش خواندن نامه محبوبش خواهد بود. 

خدا هم با این نامه اش(=قرآنش) بندگانش را بیچاره میکند. من برای کسانی که زیاد قرآن میخوانند خیلی احساس خطر میکنم. چون نمیتوانم از شما بخواهم که زیاد قرآن نخوانید, دعا میکنم که انشاءالله در لابه لای کلمات قرآن متوجه ‌محبت های خدا به خودت نشوی, اینطور راحت تر میتوانی قرآن بخوانی. اگر متوجه نشوی که خدا چقدر به تو محبت داشته که اینهمه با تو سخن گفته, میتوانی راحت زندگی کنی. 

جوانی میگفت زمانی که به عمره مشرف شده بودم, تصمیم گرفتم در سرزمین وحی یک دور قرآن ختم کنم. شب های آخر بود, مشغول خواندن قرآن در کنار کعبه بودم که یکباره حس عجیبی از قرآن به من دست داد. به گونه ای بودم که گویی داشتم جان میدادم که ‌ناگهان فریاد زدم. یکباره احساس کردم که خدا به پیغمبرش میفرماید:"پیغمبر من! این آیه را هم به بنده من بگو, این مطلب را هم به اون بگو, این را هم بگو, این‌نکته را هم به او بگو...." خیلی بر من سنگین آمد. با خودم گفتم خدا چقدر برای من‌پیغام داده است, چقدر من برای خدا مهم بوده ام, چقدر اصرار داشته با من حرف بزند... وقتی لحظه ای به اهمیت خودم نزد خدای عظیم پی بردم نزدیک بود کنار خانه خدا قالب تهی کنم."

تا بحال چندبار کل قرآن رو ختم کردید؟ با معنی فارسی خوندید؟

از تجربه هاتون بگید🌹

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

خیلی عالی بود عزیزم😍 من زیاد قرآن میخونم و ختم میکنم یکی دوبار خاستم با معنی بخونم حدود 100صفحشو هروقت ک میخوندم با معنی بود باز دوباره کم کم پیش نمیومد  

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه میخام شروع کنم برای ختمش. ازهمین الان حالمو بهترکرده

عالیه

منم چندوقت پیش شروع کرده به ختم بامعنی فارسی. ان شاءالله روی برنامم پیش برم تا آخرسال تموم میشه. خیلی خیلی ازش تاثیر مثبت گرفتم و کیف میکنم وقتی میخونم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
به نظرم نیاز نیست همه قرآن رو بخونیم تا به مهربانی بی نهایت خدا پی ببریم  معنی سوره حمد رو ...

دکتر الهی قمشه ای میگن اگه یک خلاصه از کل قرآن بخوای, سوره حمد هست

عالیه منم چندوقت پیش شروع کرده به ختم بامعنی فارسی. ان شاءالله روی برنامم پیش برم تا آخرسال تموم می ...

اره حال ادمو خوب میکنه. نمازشبم بشدت دگرگونت میکنه وای اون دیگ خیلی عالیه. نیت کردم تو ۴۰روز ختم کنم ان شالله کمکم کنه

واقعا اینقدر سخته ک لایکم‌ نکنین  
خیلی عالی بود عزیزم😍 من زیاد قرآن میخونم و ختم میکنم یکی دوبار خاستم با معنی بخونم حدود 100صفحشو هر ...

😘

من چون فرصتم کمه در طی روز, اینبار تصمیم گرفتم فقط معنی رو بخونم که یک دور کامل معنی فارسی رو خونده باشم. 

اره حال ادمو خوب میکنه. نمازشبم بشدت دگرگونت میکنه وای اون دیگ خیلی عالیه. نیت کردم تو ۴۰روز ختم کنم ...

نمازشب💚💚💚 منم چندوقتی هست توفیقش نصیبم شده. بیشتر شب ها میخونم. الان جوری شدم که وقتی روزهای عادت ماهانه میرسه حقیقتا دلم برای نمازشب تنگ میشه.

قبول باشه عباداتت دوست عزیز, ان شاءالله که مسیر زندگیت روشن باشه و عاقبت بخیری نصیبت بشه🙏😘🌹

نمازشب💚💚💚 منم چندوقتی هست توفیقش نصیبم شده. بیشتر شب ها میخونم. الان جوری شدم که وقتی روزهای عادت ...

چقدر خوب دعام کن محتاجم. ان شالله خدا قبول کنه

واقعا اینقدر سخته ک لایکم‌ نکنین  
😘 من چون فرصتم کمه در طی روز, اینبار تصمیم گرفتم فقط معنی رو بخونم که یک دور کامل معنی فارسی رو خو ...

من خودم تصمیم دارم حزب به حزب بخونم ک تعداد صفحاتش کمه و بتونم به همراهش همون اندازه هم معنی رو بخونم آخه خیلی جالبه

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
من خودم تصمیم دارم حزب به حزب بخونم ک تعداد صفحاتش کمه و بتونم به همراهش همون اندازه هم معنی رو بخون ...

اینم خیلی فکر خوبی هست👌 منم ان شاءالله ختم دومم رو به همین روش میخونم

بعضی وقت ها به ایرانی هایی که عربی بلدن حسودیم میشه. خود عربی قرآن رو متوجه بشی یه چیز دیگه‌ست

اینم خیلی فکر خوبی هست👌 منم ان شاءالله ختم دومم رو به همین روش میخونم

التماس دعا🙏

التماس دعا🙏

محتاجم به دعا🙏

چشم