2789
عنوان

کمک لطفاا

77 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

چند روز پیش تو دیوار آگهی مانتو گذاشته بودن من پیام دادم گفت هزینه رو اول باید واریز کنی با پست فردا ارسال میشه 

مانتو ها واقعا خوشگل بودن و قیمتشون هم مناسب بود ۱۰۰ هزار تومان واریز کردم صبح دیدم بلاکم کرده با هر شماره ای که پیام میدادم بلاک میشدم تا اینکه دوستم پیام داده که این پول ها خوردن نداره و اینا  ..........

ولی طرف گفته اونقدر پیام بده تا پاره شو ...... 

واقعا خیلی حرصم گرفت 

چطور پولم و ازش پس بگیرم ؟

چون الان من برم شکایت کنم ازش باید بیشتر از ۱۰۰ هزار تومان 

هزینه کنم.....

لطفا روشی بگین  که بتونم پولم و ازش پس بگیرم ممنونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=202216273]عزیزم بخوای شکایت کنی بالای ۱۰۰ تومن واست آب میخوره ولی اگه یکم غیرت به خرج بدی همون برو شکایت کن در ...[/QUOTE

آره عزیزم میدونم ولی وقتی زنگ زدم به پشتیبان دیوار میگفت چند نفر امروز زنگ زدن خیلی ناراحت شدم انشالله کوفتش بشه این پول ها رو چطور میخون سواله واسم 

یکی رو بفرست بگو از همون مانتو بگه دو سه تا میخوام

و اصلا راضی نشه قبل رسیدن بسته پولو بده

ولی الکی به ظاهر خریدار باشه 

اگه قبول بکنه که خوب میشه 

میاره دم در باباشو در ارین

اگرم قبول نکرد که حتما شکایت بکنین 

فکر نکنین حالا ۱۰۰ تومن که چیزی نیست 

با همین شکایت شما اون دیگه این کارو انجام نمیده چون چشمش میترسه

بیا خوب باشیم.....؛
[QUOTE=202216273]عزیزم بخوای شکایت کنی بالای ۱۰۰ تومن واست آب میخوره ولی اگه یکم غیرت به خرج بدی همو ...

عزیزم آدمی که حرام میخوره اصولا ن وجدان داره ن دین و ایمان سرش میشه این جور آدما و دگ خدا رها کرده ب حال خودشون 

یکی رو بفرست بگو از همون مانتو بگه دو سه تا میخوام و اصلا راضی نشه قبل رسیدن بسته پولو بده ولی الک ...

با موبایل مامانم پیام دادیم گفتیم همشهری هستیم و اینا فقط حضوری میخوام گفت فروشمون فقط آنلاینه 

خدا لعنتش کنه فقط .......

من تعجب میکنم چطور به اینا اعتماد میکنین. اخه مگه الان مانتوی صد تومنی هم هست چه برسه به اینکه خوشگل هم باشه؟   یه پیج تو اینستا دیدم عکس هرچی ظرف و ظروف و وسیله تو پیجای وسایل ترک فروش هست رو گذاشته زیرش قیمت پنجاه تومن و شصت تومن گذاشته. کامنتاش رو هم بسته تو همین دو هفته نزدیک به پنجاه هزار نفر فالوش کردن  

من تعجب میکنم چطور به اینا اعتماد میکنین. اخه مگه الان مانتوی صد تومنی هم هست چه برسه به اینکه خوشگل ...

والله منم اولین بار بود آنلاین خرید میکردم اینجوری که سرم کلاه رفت دیگه اولین و آخرین بار شد آنلاین خرید کردم