2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😒

95 بازدید | 14 پست

چن روز پیش با شوهرم بحثم شد .ب خودم و خانوادم توهین کرد .منم لباسامو جم کردم برم خونه پدرم .اومد تو کوچه انقد التماس کرد برگشتم 

ولی دیگه ازش بدم میاد ب خانوادم توهین کرده .شما تا حالا اینجوری نبودین؟😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج دومم هست  ب زور تحملش میکنم .اوایل دوسش داشتم  اما از وقتی توهین کرده هرچی نگاش م ...

دیگه اینقد هم منفی نبین ولی بشینین با هم حرف بزنین شما دوتا آدم بالغین چرا باید خانواده رو تو بحثا دخالت بدین؟ هی مامانت مامانم که نمیشه بجای اینکارا راجب خودتونو مشکل تون حرف بزنین

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دیگه اینقد هم منفی نبین ولی بشینین با هم حرف بزنین شما دوتا آدم بالغین چرا باید خانواده رو تو بحثا د ...

اون خواهر زادمو مسخره کرد دلم براش سوخت .اخه مادر نداره خواهرم فوت شده .گفتم با بچه ۸ساله چکار داری اصلا تا حالا باهات حرف زده ک مسخره میکنی

منم گفتم سگ خانواده خودتن 

اشکال نداره ولی دفعه بعد اینکار ونکن دعواتون ربطی به خانواده هانداره 

توخوشی یانتون مخصوصا بعد نزدیکی بهش بگو بد وبیراهی که گفتی هیچوقت یادم نمیره دیگه اینکارو نکن....

اشکال نداره ولی دفعه بعد اینکار ونکن دعواتون ربطی به خانواده هانداره  توخوشی یانتون مخصوصا بعد ...

ی بار توهین کرد گفت دیگه تکرار نمیشه این دومین بارشه 

گفتم تو کلا اینه اخلاقت چرا ب من نگفتی ک بد دهنی 

اون خواهر زادمو مسخره کرد دلم براش سوخت .اخه مادر نداره خواهرم فوت شده .گفتم با بچه ۸ساله چکار داری ...

خوب گفتی کارش زشت بوده اما بعضی وقتا بهتره واکنش نشون ندی که فک نکنه حساسی و هی ادامه بده 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن