2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بگین من چ تصمیمی بگیرم؟

413 بازدید | 34 پست

دو تا خواستگار دارم 

یکیش طلافروشه 

اونیکی کارمند بانک 

خودم خوشم از اولی میاد ولی خانوادم میگن بانکیه 

وضع مالیشون مث همه

الان نمیدونم چیکار کنم 

خودمم کارمندم موندم چه تصمیمی بگیرم اولیه خیلی پیگیره و ابراز احساسات شدیدی داره و خودمون با هم آشنا شدیم بانکیه سنتیه اونم نظرش بمن مثبته و فعلا در مرحله ابتدایی آشنایی هستیم ظاهر و اینا هم مث همن 

چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

ازدواج هم منطقی باشه هم با احساس

بنظرم طلافروش گزینه خوبیه 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کدوم بیشتر به دلت نشسته و تفاهم بیشتری داری باهاش

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
هر کدوم بیشتر به دلت نشسته و تفاهم بیشتری داری باهاش

اونکه شغلش آزاده آدم چیزای باحالی باهاش تجربه میکنه 

این کارمنده هنوز اخللقش دستم نیومده ولی جوری که خودشم میگه آدم آرومیه اهل شیطنت و اینا نیست ظاهرا

خب وقتی خودت از طلافروشه بیشتر خوشت میاد پیگیر ترم هست همونو بگو

از کارمند بنظرم خیلی بهتره

بازم نظر خودته (اول خودت ببین چی میخوای نه خانوادت) 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙