2777
2789
عنوان

میگو💚

108 بازدید | 12 پست

میخوام میگو با برنج درست کنم ارد سوخاری ندارم 

چجوری مزه دارشون کنم بعد همینجوری سرخشون کنم بدون ارد چجوری میتونم دوستان ..

دائما یکسان نباشد حال دوران غم‌مخور...

آره با گشنیز و پودر پاپریکا و سیر و پیاز طعم دار کن بعد همینجوری با شعله کم سرخ کن با سیب زمینی نگینی و شوید پلو

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرد معمولیم باشه اشکالی نداره بزن داخل تخم مرغ بعد آرد بعد بنداز داخل تابه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

پیازو تفت بده میگو  بریز رو پیازا سرخ بشن سیر رنده کن ادویه زنجفیل دارچین پودر لیمو عمانی فلفل سیاه قرمز زرد چون تفتشون بده بهش گیشنیز خورد شده اضاف کن رب بزن سرخ که شدن یکم تمر هندی اضاف کن بزار بپزن  اگه میخوای قاطی برنج کن اگرم میخوای کنار برنج یکم بیشتر بپزش

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
پیازو تفت بده میگو  بریز رو پیازا سرخ بشن سیر رنده کن ادویه زنجفیل دارچین پودر لیمو عمانی فلفل ...

خوشمزه میشه ؟تمر هندی که اب کردم بریزم چقدر!؟ کم بریزم فقط برای مزه 

خوشمزه میشه ؟تمر هندی که اب کردم بریزم چقدر!؟ کم بریزم فقط برای مزه 

اره خوشمزه میشه  ۱ قاشق غذا خوری کافیه   خوزستانی ها اینطوری درست میکنن بعضی هاشون

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
اره خوشمزه میشه  ۱ قاشق غذا خوری کافیه   خوزستانی ها اینطوری درست میکنن بعضی هاشون

اسم غذاش چیه 

باشه مرسی گلم حتما امتحانش میکنم💚

مرسی گلم

فدات عزیزم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اسم غذاش چیه  باشه مرسی گلم حتما امتحانش میکنم💚

من خوزستانی نیستم مادرشوهرم اینا خوزستانی ان  اینطوری درست میکنن خوشمزه میشه