niya83 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8857 عنوان عکس📸📸 | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 37 پست عکس ،جک،سوتی ،هرچی هرچی دارین خنده دار باشه بذارید بخندیم 😂🤍 شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)! 1400/05/16 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرمهساکوچولو عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 541 مباااارکتون باشه 😍😍😍😁 مال۲سال پیشه ممنون عزیزم خدایا این نینیمو سالم وسلامت بزارتوی بغلم دیگه تحمل ازدست دادن اینوندارم بچه هاواسم دعاکنید نینیم سالم دنیابیاد😥
marefat70 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 41441 یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
مهدی_آیدا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2253 دوستان ب تاپیک آخرم ی سربزنید. اجرتون با آقاامام حسین اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عسل_جانم عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 13815 من آذریم اعتمادب نفسم صفره😂 خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11152 ببخشید😂😂✌ خدا ببخشه😂 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
عسل_جانم عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 13815 خدا ببخشه😂 😂.واس امضاتم ده تا صلوات میفرستم😘😘😍 خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11152 😂.واس امضاتم ده تا صلوات میفرستم😘😘😍 خیلی ممنون مهربون 😍ایشالله توهم به حاجت دلت برسی😘😘😘💚💚 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
عسل_جانم عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 13815 خیلی ممنون مهربون 😍 ایشالله توهم به حاجت دلت برسی😘😘😘💚💚 میسی گل نازم😍😍😍😘 خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)