2821
2789
عنوان

افزایش وزن

63 بازدید | 4 پست

بچه ها من قدم ۱۷۳ و وزنم ۷۰ کیلو . میخوام به ۷۵ برسونم وزنمو . اگه خیلی نرم و نازک 😂 بخوام وزنمو بالا ببرم یعنی یواش و از غذاهای چرب و چیل استفاده نکنم به جاش از سیب زمینی تخم مرغ پخته و سوپ و مرغ و گوشت ‌پخته و این جور چیزا استفاده کنم ، چند ماه طول میکشه این ۵ کیلو بیاد رو وزنم ؟؟

شوخی میکنی😐😶؟خوبی خیلی الان تازهد۶۵دیگ نهایت عالی بودنه

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
شوخی میکنی😐😶؟خوبی خیلی الان تازهد۶۵دیگ نهایت عالی بودنه

نه بابا شوخیه چی 

هیکلم خوبه ولی صورتم لاغره 🤧🤧

کلی تحقیق کردم فهمیدم جز بالا بردن وزن راهی نیست که صورتم پر شه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بابا شوخیه چی  هیکلم خوبه ولی صورتم لاغره 🤧🤧 کلی تحقیق کردم فهمیدم جز بالا بردن وزن راهی ...

ژل تزریق یا چربی من قوم ۱۷۰عه نهایت ۶۰باشم خوبه اونجوری خودمو تصور میکنم وحشت میکنم

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
ژل تزریق یا چربی من قوم ۱۷۰عه نهایت ۶۰باشم خوبه اونجوری خودمو تصور میکنم وحشت میکنم

نه ژل نمیزنم دوس ندارم

استخون بندیم متوسطه ۵ کیلو هم زیاد کنم درشت نمیشم 

2825
2823
2791
2779
2792