fatima20m مدیر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 469 عنوان توروخدا به نظرتون من حامله م ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 30 پست سلام لطفا جواب بدید بدجوری گیر کردم من تازه عروسم چندروزیه که کمر درد دارم و زیر دلم دقیقا سمت راست درد میکنه و انگار کش میاد امروز حالت تهوعم به همراهش داشتم کسی بوده که این علائم و داشته باشه ؟ 1400/05/16 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatima20m مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 469 احتمالش کمه ، چون این علایم که می گی مال هفته ۵ به بعده وای مرررسی ❤❤❤
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24322 زیر دلم قسمت رحم ی بی بی بزن ماهم جلوگیری طبیعی میکنیم هرماه تاپریودی دلم آشوبه چون اصلن بچه نمیخام😨😑 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
فرشتههه۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2069 میتونم الان بی بی بزنم یا حتما باید صبح باشه ؟ نه الان که نمیشه ، باید نزدیک پریودی بعدیت باشه فک نمی کنم حامله باشی ، الان تخمک گذاریته علایمت مال همونه ! تلقین می کنی 🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :)
fatima20m مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 469 ی بی بی بزن ماهم جلوگیری طبیعی میکنیم هرماه تاپریودی دلم آشوبه چون اصلن بچه نمیخام😨😑 منم همینطور بنظرم بدترین روش جلوگیری همین طبیعیه مدام توهم بچه داشتن و دارم با کوچیکترین علائمی حالا حالاهام بچه نمیخوام همسرمم زیر بار نمیره 😑
فرشتههه۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2069 ی بی بی بزن ماهم جلوگیری طبیعی میکنیم هرماه تاپریودی دلم آشوبه چون اصلن بچه نمیخام😨😑 خب روش دیگه ای انتخاب کن ، من با این که قرص منظم می خورم بازم نگرانم ، به طبیعی هیچ اطمینانی نیس 🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :)
fatima20m مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 469 نه الان که نمیشه ، باید نزدیک پریودی بعدیت باشه فک نمی کنم حامله باشی ، الان تخمک گذاریته علا ... خدا خیرت بده خیالم یکم راحت شد ❤
fatima20m مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 469 خب روش دیگه ای انتخاب کن ، من با این که قرص منظم می خورم بازم نگرانم ، به طبیعی هیچ اطمینانی نیس&nbs ... من که از خدامه به همه قرصا حساسیت دارم بدون استثنا شوهرمم که کلا همون طبیعی و میپسنده و میگه خودم حواسم هست
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24322 منم همینطور بنظرم بدترین روش جلوگیری همین طبیعیه مدام توهم بچه داشتن و دارم با کوچیکتر ... ماهم همین مشکلوداریم بهش میگم برووازکتومی کن نمیره 😑مرداخیلی خودخواهن😑 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
fatima20m مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 469 ماهم همین مشکلوداریم بهش میگم برووازکتومی کن نمیره 😑 مرداخیلی خودخواهن😑 خیلی
فرشتههه۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2069 خدا خیرت بده خیالم یکم راحت شد ❤ قرص بخور که خیالت راحت باشه ، یا کاندوم فقط ماه اولی که قرص می خوری جلوگیری طبیعی داشته باش من خودم سه ساله قرص می خورم بازم هی نگرانم 🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :)
فرشتههه۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2069 ماهم همین مشکلوداریم بهش میگم برووازکتومی کن نمیره 😑 مرداخیلی خودخواهن😑 اگه بچه داری که خودت برو ایودی بزار 🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :)
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24322 خب روش دیگه ای انتخاب کن ، من با این که قرص منظم می خورم بازم نگرانم ، به طبیعی هیچ اطمینانی نیس&nbs ... چیکارکنم ابجی لوله بستن هم ضرره میگم بهش برووازکتومی کن. نمیره😑 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24322 اگه بچه داری که خودت برو ایودی بزار ی پسردارم ازازدواج اولم پیش خودم نیس آی یوهم گذاشتم عفونت کردم 😢 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
فرشتههه۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2069 چیکارکنم ابجی لوله بستن هم ضرره میگم بهش برووازکتومی کن. نمیره😑 لوله بستن و وازکتومی که دائمیه و از لحاظ روانی کسی قبول نمی کنه ! Iud , کاندوم ، قرص یا امپول ! اینا بهتره 🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :)