2777
2789
عنوان

توروخدا به نظرتون من حامله م ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 30 پست
زیر دلم قسمت رحم 

ی بی بی بزن ماهم جلوگیری طبیعی میکنیم هرماه تاپریودی دلم آشوبه چون اصلن بچه نمیخام😨😑

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم الان بی بی بزنم یا حتما باید صبح باشه ؟

نه الان که نمیشه ، باید نزدیک پریودی بعدیت باشه 

فک نمی کنم حامله باشی ، الان تخمک گذاریته علایمت مال همونه ! تلقین می کنی 

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
2803
ی بی بی بزن ماهم جلوگیری طبیعی میکنیم هرماه تاپریودی دلم آشوبه چون اصلن بچه نمیخام😨😑

منم همینطور 

بنظرم بدترین روش جلوگیری همین طبیعیه 

مدام توهم بچه داشتن و دارم با کوچیکترین علائمی 

حالا حالاهام بچه نمیخوام 

همسرمم زیر بار نمیره 😑

خب روش دیگه ای انتخاب کن ، من با این که قرص منظم می خورم بازم نگرانم ، به طبیعی هیچ اطمینانی نیس 

خب روش دیگه ای انتخاب کن ، من با این که قرص منظم می خورم بازم نگرانم ، به طبیعی هیچ اطمینانی نیس&nbs ...

من که از خدامه 

به همه قرصا حساسیت دارم بدون استثنا 

شوهرمم که کلا همون طبیعی و میپسنده و میگه خودم حواسم هست

2804
منم همینطور  بنظرم بدترین روش جلوگیری همین طبیعیه  مدام توهم بچه داشتن و دارم با کوچیکتر ...

ماهم همین مشکلوداریم بهش میگم برووازکتومی کن نمیره 😑

مرداخیلی خودخواهن😑

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خدا خیرت بده خیالم یکم راحت شد ❤

قرص بخور که خیالت راحت باشه ، یا کاندوم 

فقط ماه اولی که قرص می خوری جلوگیری طبیعی داشته باش 

من خودم سه ساله قرص می خورم بازم هی نگرانم 

2805
خب روش دیگه ای انتخاب کن ، من با این که قرص منظم می خورم بازم نگرانم ، به طبیعی هیچ اطمینانی نیس&nbs ...

چیکارکنم ابجی لوله بستن هم ضرره میگم بهش برووازکتومی کن. نمیره😑

اگه بچه داری که خودت برو ایودی بزار 

ی پسردارم ازازدواج اولم پیش خودم نیس 

آی یوهم گذاشتم عفونت کردم 😢

چیکارکنم ابجی لوله بستن هم ضرره میگم بهش برووازکتومی کن. نمیره😑

لوله بستن و وازکتومی که دائمیه و از لحاظ روانی کسی قبول نمی کنه ! 

Iud , کاندوم ، قرص یا امپول ! اینا بهتره 

2801