2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 51 پست
😂😂😂ملاک های مردمو نگاه سادات چادری 

بنظر شما اگر فردی دوست داشته باشه خانمش چادر سر کنه و سادات باشه بده؟ ای کاش این لبخند هارو نمیذاشتید حس مسخره شدن بهم دست داد به هر حال حق با شماست اگر با مسخره کردن من خوشحال میشین بخندید ایرادی نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی رسما اخلاق و رفتار و خانوادرو بی ارزش کرد

مطمئن باشید اخلاق و رفتار برای همه مهمه هیچ فردی اخلاق بدی نداره ، آدمها اخلاقاشون متفاوت هست اما ای کاش این مدلی قضاوت نکنید شما ما رو نمی شناسید اخلاق حکم میکنه قضاوت نکنید

بنظر شما اگر فردی دوست داشته باشه خانمش چادر سر کنه و سادات باشه بده؟ ای کاش این لبخند هارو نمیذاشتی ...

ببینید این یه طنز تلخه

در واقع ملاکهایی که درنظر گرفتین هیچ اولویتی ندارن چجوری بگم اینا بعداز خیلی چیزا باید درنظر گرفته بشه و ممکنه شمارو به اشتباه بندازه عزیزم

ببینید این یه طنز تلخه در واقع ملاکهایی که درنظر گرفتین هیچ اولویتی ندارن چجوری بگم اینا بعداز خیلی ...

باور کنید برادر من خیلی پسر خوب و خوش اخلاقی هست 

و نگفته صد در صد سادات باشند ولی خوب ترجیحا اگر سادات باشند بیشتر دوست داره یا مثلا من خودم مانتویی هستم اما برادرم گفت اگر چادر سر کنند بیشتر دوست دارم بخدا ما خانواده ی سختگیر یا ....نیستیم و میدونم شما درست میفرمایید اگر دختر خانمی اخلاقش با برادرم وجوه مشترک نداشته باشند خب قطعا قبول نمیکنند حتی اگر چادری و سادات باشند

ای کاش کمی نسبت به هم محبت داشته باشیم 

الان فکر کردی داری به داداشتم محبت میکنی؟؟یه عمر زندگی چیزی نیس که بیای تو سایت بارداری براش دنبال کیس ازدواج.بزار خودش برا زندگیش تصمیم بگیره،چه خوب چه بد

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
چادری ۷۴ فوق لیسانس جهیزیه حاضر بسیار زیبا بسیار خوش اخلاق دارای سیسمونی کودک  ایشون قرمه سبزی ...

ای کاش ای کاش و باز هم ای کاش همدیگر و مسخره 

نمی کردیم با تحقیر کردن من ، حالتون خوب میشه ؟

الان فکر کردی داری به داداشتم محبت میکنی؟؟یه عمر زندگی چیزی نیس که بیای تو سایت بارداری براش دنبال ک ...

من تصمیم بگیرم ؟؟؟؟

عزیزم من هیچ وقت قرار نیست تصمیم بگیرم 

دو تا آدم عاقل و فهیم نیازی به من ندارند ولی قطعا و حتما اگر از من کمک بخوان هم کمک میکنم هم محبت 

ای کاش ای کاش و باز هم ای کاش همدیگر و مسخره  نمی کردیم با تحقیر کردن من ، حالتون خوب میشه ؟

مسخره چرا؟

خودمو گفتم ....ویژگی های خودمه🙂

من غلط بکنم تحقیر کنم ....مگه عقده دارم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
چادری ۷۴ فوق لیسانس جهیزیه حاضر بسیار زیبا بسیار خوش اخلاق دارای سیسمونی کودک  ایشون قرمه سبزی ...

عزیزم کلام و نوشتار قطعا با هم متفاوت هستند و برداشت های متفاوت از نوشته میشه داشت شما گفتید ایشون نگفتید خودم هستم امیدوارم همسر ایده التون رو پیدا کنید