2777
2789
عنوان

خودکشی با قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 28 پست
اگه معدش رو زود شست و شو بدن نه اتفاقی پیش نمیاد ولی زیاد استامینوفن روی کبد فک کنم تأثیر بدی داره

آخه یجا خوندم استامینوفن با یه قرص دیگه قاطی شه سریع میکشه😭

خبر ندارم دلیل قطعیشو ولی خیلی خانوادش اذیتش میکنن طفلک

، 😔

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه یجا خوندم استامینوفن با یه قرص دیگه قاطی شه سریع میکشه😭

نه نگران نباش دوست من شاید بیست تا استامینوفن با یه چند تا قرص دیگه قاطی کرد خورد خوااابید کسی هم نفهمید فقط زیاد خواب بود

ارع 😶به نظرت چی بهش میاد

فک کنم خطرش در حد مرگ نیست 

مترانیدازول منظورتونه؟؟

آخه چرا 

یه 14 ساله چرا باید بفکر خودکشی باشه!!!:/

🧿⃤ι'м eveɴ нeαrтвroĸeɴ тo вe вeαтeɴ ... :من حتی قلبم منت تپیدن بزاره درش میارم🔗💜                                  مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!                   من اگه کافه زدم بدونید برا پولش نیس برا اینه ک اهنگای مورد علاقمو توگوش ملت فروکنم؛)))!
نه نگران نباش دوست من شاید بیست تا استامینوفن با یه چند تا قرص دیگه قاطی کرد خورد خوااابید کسی هم نف ...

نمیدونم والا امیدوارم چیزیش نشه😭💔

یجا خونده بودم یکی بخاطر استامینوفن رفته بود کما نگرانم

اره مترانیدازول  نمیدونم ☹☹☹حالا من ۱۷ سالمه همش به خودکشی فکر میکنم

پس هیچی نمیشه 

باور کنید خودکشی فقط دستتون رو از مشکلات این دنیا کوتاه می‌کنه

در حالی که در اون دنیا تماما در حال عذاب هستین 

من یکی از عمو هام متاسفانه خودسوزی کرده بودن . چهلمش اومد بخواب یکی از نزدیکانمون که برام نذری بدین و حلالیت بخوابین و ....

که  از عذابم حداقل یخورده کمتر شه😔

برای آرامش روحش ممنون میشم صلوات بفرستین 🙏💔

🧿⃤ι'м eveɴ нeαrтвroĸeɴ тo вe вeαтeɴ ... :من حتی قلبم منت تپیدن بزاره درش میارم🔗💜                                  مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!                   من اگه کافه زدم بدونید برا پولش نیس برا اینه ک اهنگای مورد علاقمو توگوش ملت فروکنم؛)))!
پس هیچی نمیشه  باور کنید خودکشی فقط دستتون رو از مشکلات این دنیا کوتاه می‌کنه در حالی که د ...

هی بابا اون دنیا هر چی باشه شرف داره به اینجا هی زرج که چی بشه خدادهم اینطور نیست کمکی بهت میکنه وقتی ببینه از سرنوشت بدی که نوشته برات فرار کرده

هی بابا اون دنیا هر چی باشه شرف داره به اینجا هی زرج که چی بشه خدادهم اینطور نیست کمکی بهت میکنه وقت ...

همین ک سالمی 

همین ک میتونی نفس بکشی 

همین ک چیزهایی داری ک افرادی هستن ک تو دنیا حسرت داشتنشونو میکنن 

عزت نفست رو ببر بالا