sinzed مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 عنوان واریکوسل و پلی کیستیک😣😣😣 145 بازدید | 16 پست سلام دوستانامیدوارم حالتون خوب باشهمن مشکل تخمدان پلی کیستیک دارم و همسرم واریکوسلدو هفته دیگه میخوام اقدام کنمبه نظرتون این دوتا مشکل رو جنسیت جنین تاثیری داره؟ بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜 1400/05/16 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sinzed مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 کسی نیست ینی بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 هر دو باعث ناباروری میشه اگ درمان نشهدقیقا من و همسرم مشکل شمارو داریم خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
nemoone عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 1131 شوهرتون آزمایش اسپرم داده؟منم شوهرم واریکوسل داره ولی آزمایش اسپرمش نرماله.حالا یه آزمایش بگیرید.ولی من هنوز باردار نشدم
sinzed مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 هر دو باعث ناباروری میشه اگ درمان نشه دقیقا من و همسرم مشکل شمارو داریم الان بچه دارید؟چیکار باید بکنم؟دارم دیوونه میشم این هفته که قرصای جلوگیریم تموم شه اقدام میکنم صددرصد بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
sinzed مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 شوهرتون آزمایش اسپرم داده؟منم شوهرم واریکوسل داره ولی آزمایش اسپرمش نرماله.حالا یه آزمایش بگیرید.ولی ... نمیده به هیچ وجه...قبلا یبار اتفاقی باردار شدم ولی سقط شد و الان میخوام اقدام کنم بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 الان بچه دارید؟ چیکار باید بکنم؟ دارم دیوونه میشم این هفته که قرصای جلوگیریم تموم شه اقدام میکنم ص ... قبل از اینکه همسرم دچار واریکوسل بشه خدا بهم ی پسر داد خداروشکرالانم دکترش گفته تا عمل نکنه امکان بارداری وجود ندارهپلی کیستیک من با ورزش و تحرک برطرف شده تقریبا یعنی مشکل اصلی ما الان واریکوسل همسرمه خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
sinzed مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 قبل از اینکه همسرم دچار واریکوسل بشه خدا بهم ی پسر داد خداروشکر الانم دکترش گفته تا عمل نکنه ام ... خدا حفظش کنه😍😍😍دعا کن خدا به منم نی نی بدهای خدا😣😣😣 بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 خدا حفظش کنه😍😍😍دعا کن خدا به منم نی نی بده ای خدا😣😣😣 فدات عزیزمایشالله خدا ی بچه مث پسر من بهت بده الهی❤❤من اونموقع انقد پلی کیستیکم شدید بود ک دکترم باورش نشد دید باردارمتوکلت ب خدا باشه هرچه خدا خواست همان میشود🤲 خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
sinzed مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 فدات عزیزم ایشالله خدا ی بچه مث پسر من بهت بده الهی❤❤ من اونموقع انقد پلی کیستیکم شدید بود ک دک ... دقیقا موافقم باهات هر چی خدا بخواد اون میشهخیلی واسم دعا کن😍😔 بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
zaynab77 عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 دقیقا موافقم باهات هر چی خدا بخواد اون میشه خیلی واسم دعا کن😍😔 ایشالله خدا دامنتو هرچی زودتر سبز میکنه عزیزم فقط توکلت ب خودش باشه و بس💓💓 خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
sinzed مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 عزیزم دختره به احتمال ۸۰ درصدسونوی کیه؟❤ بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
zaynab77 عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 عزیزم دختره به احتمال ۸۰ درصد سونوی کیه؟❤ مال خودمه عزیزماره دختره😍 مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
sinzed مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2516 مال خودمه عزیزم اره دختره😍 الهی😍😍😍خداحفظش کنه بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜