2777
2789
عنوان

بقایای سقط

494 بازدید | 13 پست

سلام خانوما،من درهفته چهارم سقط داشتم و سنومیگه یک و نیم سانت بقایای دارای عروق دارم.دکترچهل عدد قرص متیل داده و روز چهارم استفاده خونریزی کمی دارم.ب نظرتون دفع میشه؟دمنوش بومادران و مریم گلی و رازیانه هم میخورم

شاید در جهانی دیگر….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی راه میرم توخونه.پله واقعا تاثیر داره؟

اره راه رفتن تو خونه تاثیر نداره ولی پله و سربالایی تاثیرش زیاده دکتر ب من گفته بود طناب بزن ولی اذیت میشدم ولی پله و اینا کامل باعث شد دفع بشه همه چی

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
سه روز پیش رفتم سونو شش هفته بودم و قلبش تشکیل شده از سونو اومدم تا الان خونریزی و لکه بینی دارم. کم ...

نه عزیزم طبیعی ک نیست کاش همین الان بری دکتر

شاید در جهانی دیگر….

سه روز پیش رفتم سونو شش هفته بودم و قلبش تشکیل شده از سونو اومدم تا الان خونریزی و لکه بینی دارم. کم ...

عزیزم از سه روز پیش تا الان حداقل میرفتی دکتر داروی ضد سقط بده بهت.چرا گذاشتی فردا بری...حتی اگر دکتر نبود بیمارستان بخش زایشگاه میرفتی

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
سلام عزیزم  بقایا دارای عروق خونی داشتی چطوری دفع کردی  منم بقایام عروق خونی دارن  ...

عزیزم بله بقایای من عروق خونی داشت،اگه زیر سه سانته خودش با پریود بعد دفع میشه اگه هم بالای سه سانته باز هم یکی دوپریود فرصت بده ب رحمت،فقط تو این مدت حتما بهداشتو خوب رعایت کن ک عفونت نگیری که خطرناگه

شاید در جهانی دیگر….

عزیزم بله بقایای من عروق خونی داشت،اگه زیر سه سانته خودش با پریود بعد دفع میشه اگه هم بالای سه سانته ...

سلام عزیزم 

بقایای من با اینکه دارای عرووق بود و دو سانت و خورده ای بود در کمال تعجب سونوکرافی بهم کفت دفع شده 

با اینکه هنوز پریود نشدم و هیچ خونریزی حتی لکه بینی هم نداشتم این مدت