yalda_aa مدیر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3926 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست بیاین بگین روزی چقدر میخونید؟ انگیزه بدید به هم مثلا چند تا تست میزنید یا چند صفحه میخونید ... 1400/05/16 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_te عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 2132 آفرین از پایه شروع کردی ؟ آزمونم میدی؟ امسال میرم یازدهم فعلا دارم دهم مرور میکنم خیر ازمونم از مهر شما میشه قلم چی میرم تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!
fati_te عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 2132 خوبه آزموناش من موندم سنجش شرکت کنم یا قلم چی؟ قلم چی خیلی توی روحیه ات اثر میزاره اگه روحیه ضعیفی داری یا طاقت تراز بد نداری نرو چون بدتر ناامید میشی تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!
yalda_aa مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3926 امسال میرم یازدهم فعلا دارم دهم مرور میکنم خیر ازمونم از مهر شما میشه قلم چی میرم موفق باشی
mash_mash عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 674 خوبه آزموناش من موندم سنجش شرکت کنم یا قلم چی؟ نمدونم والا قلمچی خیلی پول نیخواد برا خمین مجبورم سنجش برم
fati_te عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 2132 موفق باشی بوس بهت❤️ تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!
yalda_aa مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3926 قلم چی خیلی توی روحیه ات اثر میزاره اگه روحیه ضعیفی داری یا طاقت تراز بد نداری نرو چون بدتر ناامید ... میحوام واقعی باشه هر کدوم به کنکور نزدیکتر میشه رتبه ها اونو برم
yalda_aa مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3926 من میانگین ۹ میخوندم دندون قبول شدم پارسال میشه لیست کتابای خوب واسه هر درس رو بگی؟ من میخوام برم کتاب بخرم و هیچ ایده ای ندارم چیا خوبن؟
fati_te عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 2132 میحوام واقعی باشه هر کدوم به کنکور نزدیکتر میشه رتبه ها اونو برم من شنیدم گزینه دو عاااالیه ولی وقتی تست هاشو دیدم تنم لرزید 😐🤦🏻♀️😂یه دفترچه از هر کدوم دانلود کن بشین ببین کدوم دفترچه سطح خودته تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!
yalda_aa مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3926 من شنیدم گزینه دو عاااالیه ولی وقتی تست هاشو دیدم تنم لرزید 😐🤦🏻♀️😂 یه دفترچه از هر کدوم ... پس گزینه دو خوبه واسه تجربی هم قبلا کنکور ریاضی دادم ترازم عین تراز آزمونای گزسنه دو شد
fati_te عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 2132 پس گزینه دو خوبه واسه تجربی هم قبلا کنکور ریاضی دادم ترازم عین تراز آزمونای گزسنه دو شد اره عالیه منم احتمالا یازدهم که خودمو کشیدم بالا از دوازدهم میرم گزینه دو فعلا با همین قلم چی سرمیکنم تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!
زندگی_چوبی عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 84 میشه لیست کتابای خوب واسه هر درس رو بگی؟ من میخوام برم کتاب بخرم و هیچ ایده ای ندارم چیا خوبن؟ زیست خیلی سبز شیمی مبتکران فیزیک میکرو گاج ریاضی مهر و ماه عربی خیلی سبز جامع دینی میکرو گاج زبان مبتکرانادبیات کتاب های موضوعی نشر الگو
yalda_aa مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3926 زیست خیلی سبز شیمی مبتکران فیزیک میکرو گاج ریاضی مهر و ماه عربی خیلی سبز ... ممنونم