2777
2789
عنوان

اگه ازداج نکنم چی؟!

486 بازدید | 51 پست

21 سالمه و خواستگار هم دارم ولی مامانم همیشه از من پنهون میکنه کسانی رو که خواستگاری میکنن. منم به واسطه اطرافیان بوده که گاهی اوقات فهمیدم خواستگاری کردن ازم ولی نمیدونم به چه دلیلی هستش که مامانم اصلا بهم نمیگه خواستگاری کردن ازت و این حرفا! 

همیشه مضطربم که مامانم با ملاک های خودش خواستگارا رو رد کنه و من هیچ وقت ازدواج نکنم) :

متاسفانه داخل فامیلمون دخترا خیلی زود شوهر میکنن، تقریبا هم سن من دیگه همه شوهر کردن، واسه همین این ماجرا نگرانم میکنه! 

از طرفی مامانم هم چیزی درمورد خواستگار بهم نمیگه و حتی اگه بابام بخواد حرفی بزنه نمیذاره حرفشو ادامه بده. 

منم که روم نمیشه بگم اجازه بدید بابا بگه که ماجرا چیه یا کی خواستگاری کرده) :

خلاصه نگرانم که نکنه هیچ وقت.... 

از فک و  فامیلت دوری کن 

به مادرت اعتماد کن 

21 سن ازدواج نیست

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهت نمیگه؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

هرچی ب وقتش

ولی سنت برا ازدواج مناسبه خودتم اگه امادگیشو داری با ی خواهری خاله ای در میون بزار تا با مامانت حرف بزنن

چون بعضی مامانا حیفشون میاد دخترشونو اللخصوص اگه ته تغاری باشه عروس کنن برا همین متاسفانه سن دختر خیلی بالا میره و دیگه موردای خوبی براش نمیاد

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش