2777
2789
عنوان

چطوری بدون رژ لبهام قرمز بشه ؟

1118 بازدید | 12 پست

شما برای داشتن لب هایی برجسته و قرمز چه راه حلی دارین ؟ من چون زیاد رژ میزنم الان رنگ لبام کمی تیره شده و میخوام طبیعی روشن بشه چیکار کنم به نظرتون ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بخاطر رزلب رنگ لب تیره مبشه؟

منم فقط تو خاب رز نمیزنم تازه اگه بخام دروغ نگم شب قبل خاب میرم تو دسشویی از این مدادیا میزنم که صب همسرم بیدار میشه من خابم بدون رزلب نبینم😄😄😄

آب لبو رو با وازلین قاطی کنین بزنین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

من چوب مسواک خریدم. کلی ویژگی روش نوشته که خوشرنگی لب هم شاملش میشه چون خونرسانی به لب رو هم زیاد میکنه تا الان که ترک و خشکی لبهام رفع شده تا ببینم رنگش رو چه میکنه

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
مگه بخاطر رزلب رنگ لب تیره مبشه؟ منم فقط تو خاب رز نمیزنم تازه اگه بخام دروغ نگم شب قبل خاب میرم تو ...

لابد نامزدی 😂😂من نامزد بودم ازینکارا میکردم الان فکر میکنم چقد تباه و خنگ بودم 😑😑😕

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
نه بابا الان تقریبا یکسالو نیم عروسی کردم فک کن 😇

بیخیال بابا پروش نکن 😅اعتماد ب نفستو ببر بالا ..من گاهی ک بچه نمیذاره برم حموم بو عرق میگیرم میگم حال میکنیا  بو میکنی اونم میخنده ازخداشون باشههه

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
بیخیال بابا پروش نکن 😅اعتماد ب نفستو ببر بالا ..من گاهی ک بچه نمیذاره برم حموم بو عرق میگیرم میگم ح ...

وای نه اصن روم نمیشه بخدا هردومون اینطوریما با اینکه سه سال ازدواج کردیم و یکسال نیم عروسی هنوز خیلییی رودروایسی داریم فک کن اونم هرطور باشه حتمن دوش میگیره شیو میکنه مرتب کلن ادم مرتبو تمیزی منم میبینم اینطوری مث خودش رفتار میکنم البته بچه ندارم طبیعتا بچه بیاد اینا تعطیل😄