2777
2789
عنوان

پرده

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یه عکس از پانچه ساده که میگی بزاری؟اخه تو نت خیلی تصویر هست نمیدونم منظورت کدومه،مرسی گلی

باشه الان میفرستم.

البته بستگی ب سبک مبلمانتون هم داره اگه کل دکور خونتون سلطنتی هست پانچ نزنید.

الان عکس میفرستم

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
میشه یه عکس از پانچه ساده که میگی بزاری؟اخه تو نت خیلی تصویر هست نمیدونم منظورت کدومه،مرسی گلی

پانچ‌ ساده یعنی مثله این عکسهایی که فرستادن نه 

یه حریر سفید یا شیری زیرش

و‌دوتا پانچ‌ تک رنگ دوطرفش ، اگه پنجرتون کوچیکه یک طرفش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
پانچ‌ ساده یعنی مثله این عکسهایی که فرستادن نه  یه حریر سفید یا شیری زیرش و‌دوتا پانچ‌ تک رنگ ...

ما دو تا پنجره به فاصله یک متر از هم داریم که بزرگن،به نظرت خوبه اینجوری پرده پانچه بلند ساده؟؟

باشه الان میفرستم. البته بستگی ب سبک مبلمانتون هم داره اگه کل دکور خونتون سلطنتی هست پانچ نزنید. ا ...

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بچه ها واسه اتاق خوابا بنطرتون چهطور پرده ای بگیریم؟؟

همون پانچ رو بزنید ، یعنی پذیرایی و‌اتاق یه فرم باشه 

منتها با رنگهای متفاوت 

اون عکسی که براتون فرستادن که رنگه پرده بنفش سفیده، اونا فقط تو عکس قشنگن ، میان رو‌کار فوق العاده زشت هستن

ما دو تا پنجره به فاصله یک متر از هم داریم که بزرگن،به نظرت خوبه اینجوری پرده پانچه بلند ساده؟؟

بله عالی میشه ، پنجره هرچقدر بزرگتر زیباتر 

فکر نکنید چون اتاق خوابه باید پرده ی معمولی بزنید 

همون مدل پذیرایی بزنید  ولی با یه پارچه ی ارزونتر 

پرده و‌مبل هم نباید یه رنگ باشن ، مکمل هم باشن ، مگه اینکه مبلتون دو رنگ باشه ، اونوقت میتونید پرده رو هم با یکی از رنگهای مبل ست کنید 

پرده و‌مبل هم نباید یه رنگ باشن ، مکمل هم باشن ، مگه اینکه مبلتون دو رنگ باشه ، اونوقت میتونید پرده ...

باشه ممنون همینکارو میکنم،خیلی لطف کردید🌸