2777
2789
عنوان

حال نی نی سایت خوبه؟؟؟!

98 بازدید | 4 پست

سلام. من چندوقته عضو این سایت شدم و هراز گاهی میام سرمیزنم، اما چیزی که باعث تعجبمه اینه که در فضای اینجا اعضا براحتی توهین میکنند به خانواده همسرشون و همسر بقیه! 

با اعتماد بنفس کامل خودشون رو برتر از بقیه میدونند و اجازه هرنوع بی ادبی به خانواده ها میدن!!! 

اگر ما درباره ی نحوه زندگی درست اطلاع داشتیم اینهمه آمار طلاق بالا نبود، تازه اگر طلاق عاطفی بین خانواده رو حساب نکنیم. 

خوبه امثال چنین سایتی که اطلاعات مفید در اختیار بقیه قرار بده، اما اگر بخواد باعث رواج بی حرمتی به خانواده ها بشه و جدایی و بی ادبی رو ترویج کنه، نه تنها من از این سایت میرم، به دوستای که عضو این سایت هم هستند توصیه میکنم .

لطفا سعی کنید برای حل مشکلات زندگیتون با صبوری، احترام و عاطفه جلو برید. گاهی حل مشکل در سایت ها پیدا نمیشه، باید رجوع به خودمون کنیم و روی رفتارهای شخصی خودمون کار کنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید فکری کنیم این سایت پربازدید هست، هرچند کوچیک ولی می‌تونه قدم بزرگی برداره برای جلوگیری از رواج بی حرمتی و طلاق. خیلی ها سنشون پایینه و هرچی به ذهنشون میرسه زورو وار میگن! بعضی ها هم از روی بیکاری میان، واقعا مشاوره اشتباه میدن، این وسط چندتا خانواده براحتی از هم می‌پاشد!