2777
2789

متوسطه زیاد رتبه تاپ نمیخواد

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آها من خودم گرگانم می‌خوام برم مهندسی کامپیوتر نمی‌دونم دانشگاه گلستان برم یا شهر دیگه

منطقه یک بزن 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
اونا هم زدم ولی شانسم اینجا بیشتره دیگه حالا هرچی شد شد

انشالله

سلام ببخشید مزاحمتون میشم. شما چند سال پیش تو نی نی سایت در مورد دانشگاه گلستان سوال پرسیدید که خوب هست یا نه. گفتین می خواهید کامپیوتر بخونید ولی نمی دونید گلستان برید یا یه شهر دیگه. من سوال اینه که جساراتا گلستان رفتین اخرش یا یه شهر دیگه؟ اخه من هم اهل گرگانم و امسال می خوام کامپیوتر بخونم و موندم گلستان برم یا یه شهر دیگه. چند روزه دیگه انتخاب رشتس. می خواستم از تجربه شما استفاده کنم اگر امکانش هست. اگر گلستان رفتید خوب بود؟ اگر نه کدوم دانشگاه رفتید؟