2777
2789
عنوان

تولد پسرم هست

71 بازدید | 6 پست

سال گذشته کیک پختم بردم خانه مادر شوهرم چون عمل کرده بود استراحت بود فقط خواهر شوهرم دعوت کردم چون جاریام تولد بچه هاشون دعوت نمیکنن منم دعوت نکردم شوهرم شغل اش ازاده توکارش مشکل خورده بود مشتری نذاشت بیاد پدرشوهرم رفته بود محل کارشوهرم با مشتری دعوا گرفته بود که چرا نمیزاری پسرم بیاد شوهرم خیلی خیلی ناراحت شد گفت بابام ابروی من برد  تا مدت ها باهم سر سنگین بودن .خواهرشوهرم ساعت یازده شب امد تولد پسرم حسابی کلافه شد من بودم مادرشوهرم که رو تخت خوابیده بود خلاصه خیلی بد گذشت نمیدونم امسال چی کار کنم دلم میگه دیگه دعوتشون نکنم

دعوت نکن اونا که اینقدر بی احترامی کردن

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۳ تایی بگیرین

ولی سنگ تموم بزار

جوری که هم پسرت خیلیییی خوشجال بشه و بهش خوش بگذره هم شوهرت

زندگی انقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم                                                         یک صلوات برای شفای بیماران به خصوص بیماران کرونایی بفرست                                                                       

یه جشن کوچک بگیر برای خودت و بچت 

کل روز اختصاص بده به پسرت اخر شب هم یه فست فود توپ بزنید تو بدن 

گور بابای تک وطایفه

الهم عجل لولیک الفرج امین و اهورا گل پسرهای مامان                 خدایا ممنونم بابت تمام نعمت.هایت