2821
2789
عنوان

اسیدفولیک۵

213 بازدید | 12 پست

سلام مامانا کدومتون توی بارداری اسید فولیک ۵خوردید؟ دلیلشم میگید؟الان میخوام بدونم بچه هاتون چجوری هستن؟ لطفا مامانایی که بچه هاتون الان دوسه ساله هستن جواب بدید.خیلی مهمه

والا اسید فولیک ۵ خیلی قویه من اسید فولیک یک میخورم پنج ماهمه نمیدونم ۵ برای چی میدن

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من برا اینکه سابقه قند و سقط داشتم بهم داد

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
عزیزم فولیک اسید ۵خوردید توبارداری؟

اره عزيزم

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
بچتون چند سالشه گلم؟مشکلی ازلحاظ بیش فعالی واین چیزا واسش پیش نیومده خداروشکر؟منم سرپسر خوردم ۴ ماهش ...

نه اصلا  . سر دوتا از بچه هام خوردم . بزرگه ٣ سال و نيمشه 

خداروشکر،عزیزم میشه بگید شمابه چه دلیلی بادوز ۵میلی گرم خوردید؟ وچندماه قبل از بارداری وچندماه بعدش ...

نوشتم بالاتر سقط داشتم يكمم قندي بالا بود از موقعي ك فهميدم باردارم بعدشم فك كنم تا ٤ يا ٥ ماهگي يادم نيس دقيق

نوشتم بالاتر سقط داشتم يكمم قندي بالا بود از موقعي ك فهميدم باردارم بعدشم فك كنم تا ٤ يا ٥ ماهگي ياد ...

ممنون عزیزم قبل بارداری نخورده بودید؟و این که بچتون تمرکز وتوجه داره توکاراش؟زیادشلوغ نیست؟ممنون میشم جواب بدید چون خوردم سرپسرم میخوام ببینم این عوارضو نداره فولیک ۵