2777
2789
عنوان

سوختگب بچم

92 بازدید | 8 پست

دیشب خونه مامانم بوذیم بچه ام صورتش سوخت زیر چونش به یه جای داغ خورد سوخت اون موفع فقط دیدیم یه قرمزیه کوچیکه منم چون باباش خیلی حساسه به روم نیاوردم حرفی نزدم امدیم خونه دیدم جای سوختکیش زیاد سده و زیر چونش یه هاله بزرگ سوختگیه شوهرم فهمید و داد و بیداد که چرا به من همون موقع نگفتید و پنهان کاری کردید از دیشب با من دعوا داره و میگخ دیگه حقی نذاری خونه مادرت بری هر کی بچتو‌میخواد بیینع بیاد خونت بیینه و تقصیر من میدونه در صورتیکه من اصلا اون لحظه پیش بچه نبودم دخترمم خیلی کاراش بانمکه هر جا میزبم انقدر دورش شلوغه و همه ارو جلب توجه مبکنه که مبدونم ادم زیاده مراقبش باشه دیشب هم موقع این اتفاق پیش زن برادرم و خواهرای زن برادرم بود سوهرم هی راه میره و‌به اونا فحش میده و میگه جاش روی صورت بچه بموته ابرو همشون میبرم خیلی اعصابم خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا از قصد چونه بچه ت نچسپوندن ب چیز داغ.

کرم الفا بگیر روزی چندبار بزن جاش هم ازبین میره

کرم ترمیم کننده ادیپ درم هم خوبه چندثانیه اول فقط سوزش داره

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ایییی دیگه شورشو درمیاره حالا اگه دست خودشون بدی صدتا بلا سر بچه میارن کافیه ی خراش ب پای بچه ببینن ...

دقیقا هزار باز همین اتفاقا برای بچه خواهرش افتاده اب از اب تکون نخورده حالا بچه است ادم نمیدونه فراره براش اتفاق بیفته که شبطون هم هست ادم همش نمیتونه دنبالش همه جا بره کلا چند نفر هم دورش باشه ادم نیلالش راحته حواسشون هست نمیدونه چنبن اتفاقی ممکنه بیفته پدر منو در اورده از دیشب حرفی نمونده نزده باشه

شوهر مد بیشوره ابن چیزارو نمیفهمه

قانع کردن اون رو ول کن چون خودش نمیخاد بفهمه .

ب بوه رسیدگی کن تو استفاده از کرم سوختگی تنبلی نکن حتما روزی چندباربزن مه اثرش نمونه.پسرمنم دستش ب بخاری خورد روی دستش سوخت خداروشکر اثرش ازبین رفته فقط با دقت کردن میشه فهمید که اگه درست حسابی بموقع کرم میزدم اونم حتما ازبین نیرفت

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
قانع کردن اون رو ول کن چون خودش نمیخاد بفهمه . ب بوه رسیدگی کن تو استفاده از کرم سوختگی تنبلی نکن ح ...

خدا کنه بره خیلی ناراحتم چون روی صورتش هم هست و دختر بچه است خودم انقدر اعصابم خورده شوهرم این برخورد ام مبکنه انگار بچه من نیست و بیخیالم