2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم غرق در ازدواج نشو و به همه کارات برس... 

، 😁

سعی کن اطلاعاتت رو بالاببری،. روز به روز عاقل تر شی... خانم باش و... 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

احترام خونواده شوهرو نگه دار در عین حال زیادم صمیمی نشو بذار به حرمت بینتون باشه 

شوهرتو درک کن و سر هر چیزی قهر نکن جنجال به پا نکن با پنبه سر ببر سیاست به خرج بده   

واسه خودت ارزش قایل باش شعار هر نینی سایتی:زنی که خرج نداره ارج نداره

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

هیچ موقع با شوهرت لجبازی نکن

همیشه اعتماد بنفس داشته باش زیاد آویزون نباش ولی محبت زیاد کن حد تعادلو نگه دار

برای خودت خرج کن تا از اول عادت کنه برات پول خرج کنه 

و اینکه کتاب حتما حتما بخون خودت متوجه تاثیر کتاب میشی

کتابای روانشناسی درباره ازدواج

به امید روزای خوب😍❤🧡💛💚💙💜

شب اصلا خونه مادرشوهر نمون 

همین الان بگو میخواهی جدا باشی یا با خانواده جنگ اول به از صلح آخر 

اصلا به مادرشوهر نگو  مامان . مثلا اگر نوه داره بگو عزیزجون یا اگر نوه داره بگو مثلا حاج خانم 

از مسائل شخصی چیزی نپرس 

زیاد صمیمی نشو   

زمین در انتظار تولد یک برگ ، من در حال شمارش معکوس صفر همیشه پایان نیست گاهی آغاز پرواز است❤👌🏻🌸😉.  تیکر تولد پسرخالمه ️ تولدت مبارک   

بیشتر از اینکه بخای برای شوهرت همسر باشی براش رفیق باش بزار حس کنه مثل رفیقشی

هرچی ک قراره به دوستاش بگه هرکار قراره با دوستاش بکنه کاری کن ک با تو بکنه هی نگو بهش اینکارو بکن اینکارو نکن 

پایه ی کارهاش باش 

اونجوری تو هم میشی رفیق اون اعتماد بینتون زیاد میشه و خیالت راحته ک چیز پنهونی از هم ندارین

مدام امر و نهی هم بهش نکن 

ایشالا ک خوشبخت بشی عزیزدلم❤️

احترام شرط اول زندگی 

حد و حرمت ها حتما حفظ بشه 

زندگی میدون جنگ نیست ،لج و لجبازی نباید باشه 

غیبت و دو رویی ،بد گفتن از خانواده ی همسر جایی تو زندگی مشترک نداره 

عشق و محبت دو طرفه بسیار موثره برای زیبا و راحت زندگی کردن 

درک متقابل از حیاتی ترین های زندگی مشترکه

ما ملت امام حسینیم💚💚

بانگاه بدبه خانواده شوهرنگاه نکن

باهاشون صنبمی نشو اما محترمانه رفتارکن

احترامت به مادرشوهر وپدرشوهر بیشتر از مابقی  افراد خانواده همسر باشه ویه جورایی خط قرمز توپاسخ گویی و...

شب خونه شون زیادنخواب نهایتاهفته ای یه بار  تااحترامت حفط شه 

توکارا کمک کن بهشون  البته درحد خیلی زیاد متوسط _ مدل کارکردن من اینه که جوری باشه که وطیفه ام نشه مثلا دوبارظرف میشورم یه بارنه  سفره جمع میکنم  تاظرف شستن وظیفه ام نشه وبدونن ازسر محبته نه... اینا به فرهنگ خانواده ات برمیگرده_

شوهرتو قاطی دعواهای خاله زنکی وحواشی الکی نکن  

سعی کنین باهم خوش باشین 

هیچ وقت هیچ رازی  روبه خانواده همسر نگو بدخانواده تو به همسرنگو

یه سری حرف داشته باش که   باراطلاعاتی  نداشته باشه یلنی نتونن در مواقع عصبانیت علیهت استفادا کنن وباهاشون حرف برن  تانگن عروس حرف نمیزنه 

درحرف زدنم متعادل باش  اول شناخت هستی اونا هم شناخت ندارن

واینکه بیشترازیکبارهفته ای خانه شون نرو    و باهمسرت بروبیرون و...

عزیزم مبارکتون باشه انشالله خوشبخت شین 

اول از همه احترام احترام احترام به همه 

کم حرف زدن و بیشتر گوش دادن 

زیاد صمیمی نشدن 

دوست بودن با همسر 

امر و نهی نکردن به همسر مردا به شدت متنفرن از امر و نهی اگرم نیاز به امر و نهی داشت حتما طرز گفتنشو یاد بگیر نیشو کنایه نباشه 

سعی کن شبا خونشون نمونی 

تا میتونی مطالعه کن اطلاعتتو ببر بابا 

من عروس ۲۰ سال پیش هستم کاش اونموقع هم مثل الان انقدر منابع فراوان بود برای کسب تجربه 

که انقدر با سادگی و نادونیمو کام همدیگرو تلخ نکنیم 

موفق و پاینده باشی