2777
2789
عنوان

سریال کره ای 😍

1572 بازدید | 85 پست

سلام لطفا سریال کره ای خوب ک خودتون دیدین پیشنهاد بدین من گوبلین، کینگ دوم، عاشقان ماه، موش، پنت هاوس، وینچنزو رو دیدم، نظرتون درمورد نسل خورشید چیه ببینمش، خوبه ایا؟ 

از بین اینا کدومش خانوادگی و قشنگتر بود؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیبای حقیقیییی

دردوردست بهارسبزاست

خیلیییی میدوس🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍

اینم دارم میبینم یه قسمت دیدم قشنگه 

پخش زنده

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
من قسمتاشو از اینستا دیدم منتظرم تموم بشه برم کاملشو ببینم 😍

کدوم یکی؟؟؟😬

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

چه ژانر یا موضوعی میخوای؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من قسمتاشو از اینستا دیدم منتظرم تموم بشه برم کاملشو ببینم 😍

اینایی من گفتم همشون تموم شدن عخشم😥😂😥😥😥🥺😂😂😂