aamn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 115 عنوان بارداری 58 بازدید | 6 پست سلام خانماهای گل من هفده هفته وسه روز باردارم اما مدام زیرشکمم دردمیکنه مثل دردپریودی طبیعی بنظرتون ؟؟من با این که شیاف پروژسترون استفاده میکنم بازم لکه بینی دارم چیکارباید بکنم .تکان های جنین از کی میشه فهمیدممنون میشم راهنماییم کنید . 1400/05/16 | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhooan عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 725 فکر کنم از هفته ۲۰ حس کنی فقط استراحت کن و روزی یک لیوان آب و نشاسته غلیظ بخور پروژسترون هم با دکترت مشورت کن اگه آمپولشو هر روز بزنی خیلی بهتره
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21228 برو دکتر بگو که درد داری البته طبیعیه ولی اگه زیاده حتما برو دکترتکان جنین از هفته ۲۲به بعد حس میکنی اگه تا هفته ۲۴ حس نکردی باز مشکلی نیست ولی اگه بچه اولته زودتر حس میکنی من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
aamn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 115 فکر کنم از هفته ۲۰ حس کنی فقط استراحت کن و روزی یک لیوان آب و نشاسته غلیظ بخور پروژسترون هم با دکترت ... ممنونم عزیزم نشاسته تاثیرداره
aamn مدیر استارتر عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 115 برو دکتر بگو که درد داری البته طبیعیه ولی اگه زیاده حتما برو دکتر تکان جنین از هفته ۲۲به بعد حس میک ... بچه دوممه سر اولی اصلا چیزی نمیدونستم اما سراین مدام شکم درد کمردردلکه بینی دارم