2777
2789
عنوان

چی بخورم پریود شم؟

231 بازدید | 20 پست

هر ماه بین ۴_۶ ام میشدم

این ماه نشدم

تخمدانم پلی کیستیکه و این ماه خیلی غصه خوردم

نمیدونم به خاطر کدوم موضوع پریود نشدم

چی بخورم پریود شم؟

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

منم باید11پریود میشدم هنوز نشدم نمی‌دونم چه کنم تا پریود بشم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو ی لیوان آب بریز بعد زردچوبه هم بریز داخلش تا چند دیقه دیگه میشی

واقعا موثره؟؟؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
من پنجشنبه زعفران دم.کردم خوردم  امروز,پریود شدم

من باید۱۱پریود میشدم که نشدم،امروز دم کنم زعفرون تا پریود بشم که باید تو پری برم دکتر😥😥

من باید۱۱پریود میشدم که نشدم،امروز دم کنم زعفرون تا پریود بشم که باید تو پری برم دکتر😥😥

آره دم.کنم یکی دو روزه میشی, اتفاقا منم بایدفردا برم دکتر  روزه دومم باشه واسه همین زعفران خوردم

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 

نکنه حامله ای ؟میخای تست بزن

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
بلع

یعنی زردچوبه دم کنم بخورم پریود میشم؟؟چه جالب!من اولین باره میشنوم،امتحانش میکنم،فقط حس میکنم مزه اش خیلی بده 😂😂

آره دم.کنم یکی دو روزه میشی, اتفاقا منم بایدفردا برم دکتر  روزه دومم باشه واسه همین زعفران خورد ...

منم دکتر گفته روز دوم بیا.منم ۱۱دندونم رو کشیدم و بستنی خوردم فک میکنم برای همین عقب افتادن.انشالله نتیجه بگیریم جفتمون😍

یعنی زردچوبه دم کنم بخورم پریود میشم؟؟چه جالب!من اولین باره میشنوم،امتحانش میکنم،فقط حس میکنم مزه اش ...

آره داخل آب خنک بریز زردچوبهارو مزش بدع 😂

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
نکنه حامله ای ؟میخای تست بزن

نه حامله نیستم چون۱۱دندون عقلم رو کشیدم و بستنی و چیزای خنک خوردم فک کنم پری عقب افتاده،حالا بازم محض احتیاط دست میزنم.ممنونم ازت دوست خوبم😘

منم دکتر گفته روز دوم بیا.منم ۱۱دندونم رو کشیدم و بستنی خوردم فک میکنم برای همین عقب افتادن.انشالله ...

انشالله.