2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چیکار کنم‌اخه میخوام امشب پوشکش کنم

ببین شبا قبل خواب روغن سیاه دونه بزن به شکمش و نافش.

از غروب به بعدم میوه و ابمیوه و سردی نده بخوره.

یه لیوان نبات داغ با چندتا دونه هل شبا بده بخوره.

بعد زیرش پلاستیک یا نایلون بنداز تا فرش یا تختشو کثیف نکنه.

دوبارم شبا ساعت بزار پاشو ببرش دستشویی

ببین شبا قبل خواب روغن سیاه دونه بزن به شکمش و نافش. از غروب به بعدم میوه و ابمیوه و سردی نده بخوره ...

جزاون روغن سیاه دونه امتحان کردم ولی بازم تلاش میکنم واقعا خسته ام

خانمی ی روش بهتون می گم اگه جواب گرفتین برام دعا کنین ک خیلی محتاجم شبا باید بدونین چ ساعتی تقریبا جاشو خیس میکنه میانگینشو رو بدونین و شب بعدش‌همون ساعت برین سراغش و اینکه عصر ها آب خیلی کم بهش‌بدین یا میوه جایگزین کنین امیدوارم زود خوب بشه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

خانمی ی روش بهتون می گم اگه جواب گرفتین برام دعا کنین ک خیلی محتاجم شبا باید بدونین چ ساعتی تقریبا جاشو خیس میکنه میانگینشو رو بدونین و شب بعدش‌همون ساعت برین سراغش و اینکه عصر ها آب خیلی کم بهش‌بدین یا میوه جایگزین کنین امیدوارم زود خوب بشه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

قبل خواب بهش نمک بده بخوره البته یه کوچولو فقط دهنشو شور کنه نزار روش اب بخوره بخوابه بهت قول میدم یک ماهه شب ادراریش رفع میشه 

بعد تا سن ۶ سالگی طبیعیه دخترمن تا ۴ سالگی نداشت از ۴ تا ۵ سالگی شب ادراری گرفت بعد خودش خوب شد فقط باید تایم ادرارشو پیدا کنی دیگه همون حدودا بیدارش کن 

جالبه که شب ادراری بچه ها تایم داره هر شبم فقط همون تایم خیس میکنن هربار که بلند میشی بیدارش کنی ساعتو نگاه کن 

[QUOTE=202134438]قبل خواب بهش نمک بده بخوره البته یه کوچولو فقط دهنشو شور کنه نزار روش اب بخوره بخوابه بهت قول میدم ی ...[/QUOTEتاحالا به این فک نکردم یاداشت کنم حتما انجام میدم ممنون

جزاون روغن سیاه دونه امتحان کردم ولی بازم تلاش میکنم واقعا خسته ام

یک خانمی توی یک تاپیکی گفت  برای شب ادراری بچش چند شب پیازرنده می کردم می گذاشت زیرنافش شب ادراریش قطع شد

بالا هم توی ذربین سرچ کنی نظرات کاربرها هست