2777
2789
عنوان

مامانا کمک

38 بازدید | 4 پست

پسرم شانزده ماهشه شده لجبازی میکنه مثلا میبرم حموم شلنگ آب رو ول نمیکنه و نمیذاره بشورمش کلی هم میخام با بازی بشورم نمیشه یا میره به تلویزیون ضربه میزنه کلا اون قسمتهای خطرناک دست میزنه وقتی هم با ملایمت و اینا نمیتونم از دستش بگیرم با زور میگیریم گریه میکنه یا با پریز برق میخاد بازی کنه کلا کم آوردم خیلی زیاد کم آوردم زود عصبی میشم گاهی میرم اتاق خودم رو دور از چشمش میزنم مخصوصا که دو روز هست پریود شدم دندونهاش هم داره درمیاد خیلی گاز میگیره تقریبا دو هفته ایناست بیشتر اینطور شدید شده 

خیلی خیلی زیاد دوسش دارم عذاب وجدان داره میکشه که مامان بدی شدم چیکار کنم که آروم بازی کنیم یا سرگرمش کنم؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

عزیزم کارهاش طبیعیه و بخاطر سنشه

تاجایی که میشه شرایط خونه رو طوری فراهم کن که به چیزای خطرناک دسترسی نداشته باشه

لوازم تزیینی و دکوری و .. همه رو جمع کن

کشوها و کمدها رو همه رو قفل کودک بزن

در اتاقی که زیاد توش خرابکاری میکنه رو همیشه قفل کن

و ...

یعنی شرایط طوری باشه که نیاز نباشه بهش بکن نکن کنی

اگه یمدتی اینکار رو کنیاصلا بچه دیگه وارد اون فاز لجبازی نمیشه

عزیزم کارهاش طبیعیه و بخاطر سنشه تاجایی که میشه شرایط خونه رو طوری فراهم کن که به چیزای خطرناک دستر ...

مرسی گلم تا جایی که بشه آره خیلی چیزها رو برداشتم ولی تلویزیون یخچال اینا خیلی میترسم یعنی همش و همش مواظبم یه اتفاقی نیفته براش 

اصلا هم با اسباب بازی اینا بازی نمیکنه دو روز بازی میکنه بعد تکراری میشه میذاره کنار میره سراغ وسایل خونه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم تا جایی که بشه آره خیلی چیزها رو برداشتم ولی تلویزیون یخچال اینا خیلی میترسم یعنی همش و همش ...

دقیقا میفهمم چی میگی و واقعا سخته

یخچال و فریزر رو هم میشه قفل کودک کابینتی زد

و اگه امکانش هست تلویزیون رو روی اپن آشپزخونه بذارین یا روی میز ناهارخوری که دستش نرسه و دورش صندلی نچینین

یا نهایتا دور تلویزیون رو یه چیزای محکمی بچینین که مثل حصار باشه و نتونه بره بالاش

دقیقا میفهمم چی میگی و واقعا سخته یخچال و فریزر رو هم میشه قفل کودک کابینتی زد و اگه امکانش هست تل ...

آره فکر خوبیه مرسی گلم