2777
2789

آجیم هوشبره...فعلا طرحشه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشه ابجی.....بنظرت بازار کارش خوبه؟

ممنون عزیز...الان.همون بیمارستانی که طرحشه خیلی ازش میخوان وایسه همونجا...ولی چون یه شهر دیگست دلش نمیخاد بمونه...ولی مثلا شهر ما اصلا نمیخان هوشبر

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ممنون عزیز...الان.همون بیمارستانی که طرحشه خیلی ازش میخوان وایسه همونجا...ولی چون یه شهر دیگست دلش ن ...

شهری ک الان طرحه  مرکز استانه؟منظورم اینه شهر بزرگیه ک استخدامی داره؟

شهری ک الان طرحه  مرکز استانه؟منظورم اینه شهر بزرگیه ک استخدامی داره؟

آبادانه...دانشگاهش هم همونجا بود....الانم ازش خواستن مربی دانشجو های هوشبری باشه که تازه میان آموزش...

اها بعد تو اتاق عمل صحنه‌های عمل و اینا رو میبینه دیگه درسته

آره همه چی....اوایل میگف خیلی برام سخت بود...الان عادی شده دیگه

آره همه چی....اوایل میگف خیلی برام سخت بود...الان عادی شده دیگه

خواهرت از اول روحیه‌ش واسه اینجور چیزا خوب بود

یا نه!اولاش ادمی بود ک بترسه ازین چیزا

اخع من خیلط میترسم

نمیدونم   منم قبول بشم    میتونم یا نه

میتونی ان شالله

خواهرت از اول روحیه‌ش واسه اینجور چیزا خوب بود یا نه!اولاش ادمی بود ک بترسه ازین چیزا ...

ایقد ترسو و احساساتی بود...الان عادی شده دیگه براش

عههههه   یا خدا ک منم بتونم انشاله ک خواهرت شهر خودتون واسش استخدامی جور بشه🤩🤩🤩🤩

ان شالله که میتونی...

ممنون عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز