2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره من از 28 هفته داشتم. دلیلشم اینه بچه بزرگ میشه ب معده فشار میاد معده حجمش کم میشه. سرخکردنی نخور. فاموتیدین بخور و شربت مگنی میلک عالیه

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

من از اول بارداری اینجور بودم 

از همون‌اول فاموتیدین ۲۰ روزی یکی میخوردم 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
آره من از 28 هفته داشتم. دلیلشم اینه بچه بزرگ میشه ب معده فشار میاد معده حجمش کم میشه. سرخکردنی نخور ...

باشه عزیزم . ممنونم

برنامه نی نی سایت برنامه کاربردی درهمه ی زمینه ها
من از اول بارداری اینجور بودم  از همون‌اول فاموتیدین ۲۰ روزی یکی میخوردم

منم بووم اماالان هم دردش هست هم سر معده ام میسوزه میگیره ول میکنه

به دکتر بگو دارو بده ولی من با قرص و شربتم خوب نیستم داغونم  فقط به سمت چپ بخواب

سمت راست میخوابم دردش بدتر میشه