2777
2789
عنوان

حس شیشمم؟😹

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 108 پست
به نظرت باردارم؟ باشوهرم قهرم آیندم با شوهرم چی میشه؟طلاق داریم؟

باردار نیستی

زندگیتون خوب میشه... دیگه نیازی به طلاق نداره 

خودت میفهمی

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
نامزدمم میگین🙏🌹

خصوصیات اخلاقیش؟ 

دوست داره و سعی میکنه خوشحالت کنه... پر حرفه... رو تمیزی حساسه.... شوخ و مهربونه... ولی فکر کنم زود جوش میاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام... آدم خجالتی نیستی... عاشق هیجانی... کودک درونت گاهی اوقات خیلی فعال میشه😹یکمم عصبی و استرسی. ...

خجالتیم هیجان دوسس کودک درونم درست بود استرس ندارم ولی عصبی هستم😹 ممنون حالا اینو بگو لطفا: شغل مورد علاقم در حد تیم ملییی بنظرت؟ 

خجالتیم هیجان دوسس کودک درونم درست بود استرس ندارم ولی عصبی هستم😹 ممنون حالا اینو بگو لطفا: شغل مور ...

بهش میرسی اما زود نه

خصوصیات اخلاقیش؟  دوست داره و سعی میکنه خوشحالت کنه... پر حرفه... رو تمیزی حساسه.... شوخ و مهر ...

۷۰درصد درست بود مرسی عزیز دل که وقتتو برای من گذاشتی ممنونم فرشتم💜🌹🙏

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

برا من هرچی میدونی بگو

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
کم تحملی... عاشق دوستاتی... چند روزیه به حوصله ای....یه حسی بهم میگه یه اتفاق خیلی خوب تو زندگیت میف ...

واقعا ، اره تا یه حدودایی درست بود ایولللللل، اگه میتونی بازم بگو