2777
2789
عنوان

حس شیشمم؟😹

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 108 پست
دلسوزی... شجاعی... زود عصبانی میشی ولی سعی میکنی خودتو کنترل کنی... اندکیم وسواس

همسرم بهم همیشه وفادار می مونه؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شخصیت منم بگو😀😀

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
تیشرتم چه رنگه؟

مشکی یا سفید یا خاکستری رنگ خنثی پوشیدی

شما برو بهشت بزار ما بریم جهنم🫂سر انسان طراحی شده رو گردنش باشه ولی مال بعضی ها جای دیگست😒حق نداری دینت و اعتقاداتت رو به کسی تحمیل کنی 🐈‍⬛🥀همه ما انسان هستیم ولی یه عده فکر میکنن خدان🤥اگه نظر متفاوت داریم به معنی دشمنی ماباهم نیست🤌🏻😓
آبی؟

😳😱🥴

درست گفتی 👌😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

زرد مایل به لیمویی بنفش صورتی

نع

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بیشتر موقع ها مرغت یه پا داره و واسه هدفی که میخوای بهش برسی جدی هستی... کم حرفی و با هرکسی جور نمیش ...

همسرم بهم وفادار می مونه ؟ چقدر دوستم داره؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
خاکستری 

نع

😳😱🥴 درست گفتی 👌😁

واوو

همسرم بهم وفادار می مونه ؟ چقدر دوستم داره؟

خصوصیات اخلاقیمو هم بگو😄

زودرنج، حساس  و سرزبون دار... شیطونی و دلت میخواد همچیو امتحان کنی... آشپزیتم خیلی خوبه 😹

منم بگو لطفا همراه ماه تولد

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند